Лікар Невролог Дзевицька Катерина Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Дзевицька Катерина Олександрівна

Катерина Олександрівна приймає за такими захворюваннями: всі види головного болю, запаморочення, порушення сну, порушення настрою (депресії, тривога), кризові стани (діенцефальні, симпатоадреналові, вагоінсулярні кризи, панічні атаки), хвороба і синдром Паркінсона, гіперкінези, зниження пам'яті, уваги, епілепсія та інші види судомних нападів. Також можливо отримати консультацію з приводу: вегето-судинних криз, синдрома «подразненого кишківника», гіпервентиляційного синдрома, нейрогенного кашлю, клімактеричного періоду (без застосування гормонів), нейрогенного сечового міхура.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Олександр 18 Січень 2024
Доктор грамотная, разбирается во всех тонкостях, хорошо проконсультировала, дала рекомендации по другой специальности, дала дополнительную консультацию по моей проблеме. Работой доктора доволен
Антон 08 Січень 2024
Антон 04 Січень 2024
Лікар вислухала, проконсультувала, дала рекомендації та запропонувала повторний прийом після діагностики, зауважень не було
Альона 10 Грудень 2023
Евген 11 Листопад 2023
Консультацією залишився задоволений. По-перше, то зручна та комфортна обстановка. По-друге, приємний лікар, все нормально проконсультувала, лікар також дає зворотній зв'язок, що є дуже комфортно.
Виктория 01 Листопад 2023
Хороший лікар, на всі запитання дала відповідь все добре призначила, уважна,дуже вічлива, компетентна
Валентина 01 Листопад 2023
Добре враження
Анастасія 29 Жовтень 2023
Лікар мені все розказала, пояснила від чого моя проблема, як це лікується, поцікавився якими препаратами я вже приймала. Дуже турботливо поставився до мене лікар, я такої турботи від неврологів ще не зустрічала.
Сергей 04 Жовтень 2023
Евгеній 27 Вересень 2023
Всё понравилось и устроило. Уже лечусь.
chevron_left
3 4
Показати ще 2 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро