Дніпро
Лікар Психіатр, Психотерапевт Бєлов Олег Борисович на Doc.ua

Відгуки про Бєлов Олег Борисович

Олег Борисович - кандидат медичних наук, доцент, психіатр, психотерапевт, дитячий психіатр. Спеціалізується на лікуванні тривожно-фобічних, панічних і депресивних розладів, неврозів нав'язливих станів. Доктор береться за найскладніші випадки, має успішний досвід в лікуванні хронічних больових розладів, неврозів кишечника і сечового міхура. Дійсний член Української та Європейської асоціацій психотерапії
Рейтинг лікаря
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 101 відгук

Валерія 18 Лютий 2025
Очень благодарна за то, что меня выслушали, самое важное услышали
Олена 08 Лютий 2025
Мені все дійсно дуже сподобалось на консультації у цього спеціаліста. Він дуже уважно вислухав мене, надав необхідні рекомендації, в мене залишились лише позитивні враження про лікаря.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Артем 01 Лютий 2025
Олег Владимирович, дал хорошие рекомендации и прописал оптимальное лечение. Чувствую, что мне становится лучше. Сеансом доволен.
Руслана 29 Січень 2025
На прийомі лікар докладно мене розпитав, уточнив що мене турбує, дізнавався про все до дрібниць, уточнив у мене яке лікування буде для мене зручне, прописав хороші ліки. Я задоволена прийомом, все було добре і далі у лікаря лікуюся
Катерина 22 Січень 2025
Консультація пройшла комфортно, лікар уважно мене вислухав й надав чіткі рекомендації. Мене усе влаштувало.
Галина 16 Січень 2025
Доктор очень внимательный, доброжелательный, я считаю что доктор действительно профессионал своего дела. Рекомендую
Михайло 15 Січень 2025
Спасибо доктору Белову О. Б. за конструктивную, подробную диагностику и консультацию, в ходе которой были учтены все нюансы моего состояния. Значительное внимание доктор уделил особенностям моего организма, в соответствии с которыми осуществлялся тонкий и точечный подбор препаратов и методов лечения.Буду обращаться в дальнейшем для продолжения лечения.
Наталія 10 Січень 2025
Добре пройшов візит у цього лікаря. Загалом нам все сподобалося, повністю влаштувала робота лікаря.
Дмитро 17 Грудень 2024
Первинний прийом мене влаштував, все добре, дякую.
Андрій 30 Листопад 2024
Дуже вразив лікар, спілкування з лікарем було дуже приємним і плідним. Я залишився дуже задоволений візитом до лікаря
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу