4.9
Кожушко (Крамар) Ганна Юріївна

Відгуки про лікаря Кожушко (Крамар) Ганна Юріївна

Лікар вищої категорії
15 років досвіду
Дорослі
Лікар психіатр, психотерапевт. Область професійної діяльності включає роботу, як з дорослими, корекцію психічних розладів у людей похилого віку. Проводить діагностику і терапію специфічних розладів розладів психіки у дорослих
Центр медичної турботи «Ремедіум»
улица Шевченко, 3 на карті
Соборний (Жовтневий)м. Вокзальна
700 грн
Онлайн - запис
Виберіть час прийому для запису онлайн
Ср 28 Липень Чт 29 Липень Пт 30 Липень
info_outlineНемає доступних слотів для запису
Рейтинг
4.9
К-сть відгуків
80
Рекомендації
70
3
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
80 Відгуки
Рекомендую
Дарія 08 Червень 2021
Очень терпеливая, профессионал. Не перебивает, тактичная. Есть желание с ней сотрудничать.
Рекомендую
Светлана 04 Березень 2021
Лікарка спокійна, уважна. Вислухала мої скарги, поставила мені запитання які бажала за потрібне. Все задовольнило
Рекомендую
Евгения 26 Січень 2021
Лікарка справила приємне враження: ввічлива, уважна, тактовна.
Рекомендую
Юлия 24 Листопад 2020
Лікарка мені дуже сподобалась як фахівець. Мені було комфортно їй розповідати про свою проблему з якою я звернулась, уважно мене вислухала та була підтримка з її боку. Цілком залишилась задоволена відвідуванням 
Рекомендую
Неля 04 Листопад 2020
Спокойная женщина. Все детально мне объяснила и рассказала, назначила лечение, в дальнейшем буду с ней сотрудничать
Рекомендую
Валерия 02 Липень 2020
На даному етапі сподобалось все, це тільки перший візит тому будемо працювати надалі.
Рекомендую
Влада 19 Червень 2020
Доктор, как специалист, мне показался внимательным. Доктор меня не перебивал, когда я говорила, несмотря на то, что время уже закончилось. И это мне очень понравилось.
Рекомендую
Светлана 05 Березень 2020
Очень внимательная и хорошая как специалист. Рекомендую
Рекомендую
Ксения 10 Лютий 2020
Сходила на приём к четырём врачам и выбрала её. Мне с ней больше всего комфортно было вести диалог. Чувствуется профессионализм в вопросах и выводах. Объясняет очень понятно диагноз, понятно что именно мы будем разбирать и для чего, понятно для чего конкретные таблетки.
Рекомендую
Алексей 28 Січень 2020
Доктор компетентная в своем вопросе и подошла со всей серьёзностью к проблеме.
chevron_left 1 2 3 4
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро