Анастасія Олександрівна - лікар-педіатр, пульмонолог та алерголог вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук з багаторічним досвідом роботи. Приймає дітей від народження до 18 років. Проводить спірографічні дослідження з функціональними пробами, надає лікувально-консультативну допомогу дітям з гострими та хронічними бронхолегеневими захворюваннями, оцінку здоров'я та ризики ХОЗЛ серед підлітків, які палять. Є спеціалістом з дитячої респіраторної функціональної діагностики. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Автор 45 наукових праць, співавтор 3 патентів на корисну модель, 2 інформаційних листів, 6 навчально-методичних посібників.
2018 р. - Тема дисертаційної роботи «Клініко-функціональна характеристика та прогностичні критерії ризику розвитку хронічного бронхіту у підлітків, які курять».
Освіта
2007 р. - Дніпропетровська державна медична академія, спеціальність «Педіатрія».
2019 р. - Спеціалізація «Дитяча алергологія».
Курси
2019 р. - ДУ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України», передатестаційний цикл «Педіатрія»;
2019 р. - Медичне стажування «Менеджмент охорони здоров'я», м. Варшава, Польща.
Участь в асоціаціях
Член Асоціації педіатрів України і Дніпропетровської області;
Член Європейського респіраторного товариства (European Respiratory Society).
Послуги
Консультація педіатра;
Консультація пульмонолога;
Консультація алерголога;
Спірографічні дослідження з функціональними пробами;
Консультування з питань дитячої респіраторної функціональної діагностики;
Консультативна допомога дітям з гострими та хронічними бронхолегеневими захворюваннями;
Оцінка здоров'я та ризики ХОЗЛ серед підлітків, які палять.