Бар
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Отоларинголог Потапенко Владислав  Вадимович на Doc.ua
4.0

Потапенко Владислав Вадимович

Консультую як дорослих, так і дітей. Переможемо Ваш недуг, тільки працюючи в команді та з посмішкою! Незважаючи на постійну участь у професійних конференціях, участь в Асоціації Оториноларингологів України, основним своїм досягненням вважаю кожного, кому дійсно зміг допомогти. Адже здоров’я пацієнтів – формує здоров’я нації. Постійне удосконалення та індивідуальний підхід – мої основні орієнтири. Буду радий бачити Вас у себе на прийомі.
4.0
Відгук
Про лікаря
  • Лікар-оториноларинголог на базі Вінницкого обласного клінічного госпіталю ветеранів війни (04.01.2021 р. – 11.08.2021 р.)
  • Лікар-оториноларинголог на базі Комунального некомерційного підприємства Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка (2020 р. – тепер. час)
  • Медичний центр MED OK (2021 р. - тепер. час )
Освіта
  • 2016 рік — Вінницький національноий медичний університет ім. М.І. Пирогова, спеціальність «Лікувальна справа»
  • Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, спеціальність «Оториноларингологія».
  • 2021 рік — Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, спеціальність «Дитяча оториноларингологія»
  • 2021 рік — курси «Організація та проведення медичних оглядів і експертиз працюючого населення»
  • 2022 рік — Національний університет охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, спеціальність «Сурдологія»
Лікування захворювань
  • Отит