Медичний центр "Моє здоров'я" - багатопрофільний медичний заклад, що надає широкий ряд медичних послуг високої якості. До послуг пацієнтів штат кваліфікованих професіоналів, які представляють усі основні напрямки сучасної медицини, повний спектр інструментальної діагностики, власну лабораторію, широкий вибір фізіотерапевтичних послуг та масажу, а також можливість виклику фахівця додому.
вул. Хмельницьке шосе, 92 (2 поверх)
Центральний,
Сучасна клініка, яка надає експертну діагностику, профілактику та лікування захворювань органів репродуктивної системи для дітей, жінок та чоловіків. Наші фахівці шукають причини захворювань, а не просто усувають симптоми, що дозволяє ефективно запобігати розвитку патологій та забезпечувати здоров’я на довгий час.
с. Зарванці, вул. Зарічна, 40
Вінницька область,
вул. Данила Галицького, 6Б
Центральний,
Компанія «Медична Зірка» – всеукраїнська мережа медичних закладів, що надає первинну медичну допомогу. У компанії працюють сімейні лікарі, терапевти та педіатри. Ми також надаємо вторинну медичну допомогу. Свою практику ведуть гінекологи, хірурги, спеціалісти з УЗД, неврологи, ортопеди-травматологи та інші спеціалісти. Медична Зірка співпрацює з НСЗУ за договором про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій та безоплатно надає медичні послуги, пов’язані з первинною медичною допомогою, відповідно до постанови КМУ №1440 від 29 грудня 2021 року «Деякі питання реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення».
вул. Келецька, 121
Центральний,
Медичний центр «SKYMEDICAL» — це сучасна клініка, що надає якісну амбулаторну допомогу для дорослих і дітей. Ми поєднуємо професіоналізм лікарів, індивідуальний підхід до кожного пацієнта та співпрацю з перевіреними лабораторними партнерами, щоб забезпечити точну діагностику й ефективне лікування. «SKYMEDICAL» — турбота про здоров’я, якій можна довіряти.
вул. Князів Коріатовичів, 118-А/1
Центральний,
В лікувально-діагностичному «Центрі-В» можна пройти УЗД всіх органів і систем, ендоскопічні дослідження, електроенцефалографію, реоенцефалографію тощо. Клініка надає можливість пройти лабораторні аналізи. Всі дослідження проводяться на місці фахівцями центру
вул. Космонавтів, 53
Замостянський,
вул. Київська, 5
Замостянський,
В лечебно-диагностическом «Центре-В» можно пройти УЗИ всех органов и систем, эндоскопические исследования, электроэнцефалографию, реоэнцефалографию и пр. Клиника предоставляет возможность пройти лабораторные анализы. Все исследования проводятся на месте специалистами центра
вул. Ак. Ющенко, 8
Центральний,
Диагностический центр «Альтамедика Плюс» предлагает квалифицированные услуги по ультразвуковой диагностике для вас и ваших деток. К вашим услугам в «Альтамедике плюс» полный перечень ультразвуковых обследований всех органов и систем, включая узкоспециализированные виды (эхокардиография, нейросонография, УЗИ суставов таза по Графу и др.).
ул. Пирогова, 45
Славянка,
Медицинский центр «Омеда» обеспечен собственным диагностическим подразделением, где проводится обширный перечень манипуляций, нацеленных на выявление заболеваний органов и систем. В центре осуществляют ультразвуковую диагностику, в том числе УЗИ для будущих мам, эндоскопические процедуры, функциональную диагностику
пер. К. Маркса 29
Староміський,