Біль в ногах, швидке стомлення може говорити про наявність серйозного захворювання. Саме УЗД нижніх кінцівок допоможе діагностувати і запобігти розвитку патології.
Перед діагностикою лікар проводить збір анамнезу, після чого пацієнт проходить огляд. При підозрі на захворювання, пацієнта направляють на ультразвукове дослідження артерій або ж вен нижніх кінцівок. Ця діагностика абсолютно нешкідлива для організму. Вона дозволяє виявити порушення на ранній стадії розвитку.
В якості профілактичного діагностики рекомендується проводити один раз на рік. Однак, потрібно відвідувати лікаря частіше, якщо зустрічаються подібні захворювання:
УЗД є затребуваним дослідженням серед різної вікової категорії. Одним з переваг є безпека діагностики, адже ультразвук абсолютно нешкідливий для організму. Це одна з причин, по якій діагностику можуть проводити практично всім. Другою перевагою є відсутність больових відчуттів, тому що УЗД відноситься до неінвазивної методики.
Дослідження артерій з використанням ультразвуку вважається інформаційним методом, воно дозволяє виявити патологічні стани артерій нижніх кінцівок.
Ця діагностика не вимагає особливої підготовки. Для точності і достовірності результатів діагностики, фахівці надають рекомендації:
Бажано взяти результати обстеження, які проводилися раніше, для постановки більш точного діагнозу.
Обмеження до проведення УЗД артерій нижніх кінцівок, як таких немає. Трапляються ситуації, при яких ускладнюється діагностика, а результат є недостовірними. Такі випадки трапляються:
У таких випадках лікар швидше за все порадить пройти іншу діагностику для встановлення більш точного діагнозу.
Сервіс запису DOC.ua піклується про здоров'я своїх пацієнтів. Тому оператори колл-центру допоможуть підібрати найбільш вигідний варіант для запису в клініку, орієнтуючись на ваші побажання. Бережіть своє здоров'я і будьте коханими!
Клініка «Оксфорд Медікал» вже більше 10 років є найрозгалуженішою мережею медичних центрів України. В закладі пацієнтам пропонують послуги лікарів понад 20 спеціальностей. Серед головних напрямків роботи клініки — терапія, гінекологія, урологія, проктологія, дерматологія та косметологія
вул. Качали, 5
Без района,
«Оксфорд Медікал Тернопіль» на просп. С. Бандери пропонує своїм клієнтам якісні діагностичні послуги для дорослих та дітей. В клініці можна пройти ультразвукову діагностику всіх органів та систем організму, УЗД на різних термінах вагітності, а також перевірити роботу серця за допомогою електрокардіографії. Переваги клініки «Оксфорд Медікал Тернопіль» на просп. С. Бандери — комфортні умови, професіоналізм спеціалістів та доступні ціни
просп. С. Бандери, 41
Без района,
Медичний центр Оксфорд Медікал по вул. Руська в м. Тернопіль надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг для дорослих та дітей. В клініці працюють лікарі з великим досвідом роботи, а сама клініка має найкраще медичне обладнання. У медичному центрі можна здати всі необхідні аналізи і пройти ультразвукову діагностику всіх органів.
вул. Руська, 17
Без района,
Шпиталь Шептицького – ваша професійна клініка здоров’я та любові! Ми - унікальний медичний заклад, у якому з турботою та любов’ю підходимо до лікування кожного нашого пацієнта: чи то дорослих, чи то діток. Наш медичний заклад був заснований ще у 1903 році видатним українським благодійником митрополитом Андреєм Шептицьким. А сьогодні - Шпиталь це не просто лікарняна установа, а заклад, який надає амбулаторне та стаціонарне лікування, поєднуючи медичну та ментальну підтримку. Це саме той заклад, де Ви відчуватимете увагу та професійність від кожного працівника.
вул. Б. Хмельницького, 23
Без района,
Шукаєте клініку, де подбають про ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких? Завітайте до «Оксфорд Медікал» у Тернополі – це сучасний медичний центр для дорослих і дітей, розташований на вул. Сергія Короля, 10 Завдяки сучасному обладнанню та професійній команді лікарів ми забезпечуємо точну діагностику, ефективне лікування та комфорт кожному пацієнтові. Ваше здоров’я – наш пріоритет!
вул.Сергія Короля, 10