УЗД комплексне у Рівному(2)

• Діагностичний центр

«Оксфорд Медікал Рівне» — це сучасний медичний центр, який працює за європейськими стандартами. Клініка надає широкий спектр лікувальних і діагностичних послуг найвищої якості. Перевагами медичного центру «Оксфорд Медікал Рівне» є: професійний медичний персонал, індивідуальний підхід до кожного пацієнта, комфортні умови, доступні ціни ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
    • Сб-Нд: 8:00-17:00

вул. Грушевського, 26. На карті

• УЗД
      від 650 грн
      • Комплесне УЗД дитяче (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, грудні залози залози, легені)
        900 грн
      • Комплексне УЗД у жінок (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, молочні залози, лімфовузли, ОМТ трансабдомінально)
        1 300 грн
      • Комплексне УЗД судин голови, шиї, щитоподібної залози з лімфовузлами
        650 грн
      • Комплексне УЗД у жінок (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, молочні залози, лімфовузли, ОМТ , судин н/кінцівок
        1 700 грн
      • Комплексне УЗД у жінок (щитоподібна залоза, очп, нирки, молочні залози, , ОМТ , судин н/кінцівок , судин голови і щиї
        2 000 грн
        1 600 грн
      • Комплексне УЗД у чоловіків (щитоподібна залоза, очп, нирки, сечовий міхур, передміхурова залоза , судини н/кінцівок , судин голови і шиї
        1 900 грн
      • Комплексне УЗД у чоловіків (щитоподібна залоза, органи черевної порожнини, нирки, лімфовузли, сечовий міхур, передміхурова залоза
        1 200 грн
      • Комплексне УЗД щитоподібної залози з лімфовузлами, печінки, жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози, нирки
        700 грн
    10 послуг діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
  • Діагностичний центр

Медичний Центр "100% Життя" - це високоякісний медичний заклад, що надає повний спектр послуг для забезпечення здоров'я та благополуччя наших пацієнтів у Рівному та області. Наша команда медичних фахівців забезпечує індивідуальний та комплексний підхід до кожного клієнта, забезпечуючи найвищий рівень медичної допомоги. ще

• Пн-Пт: 9:00-19:00

від 750 грн
      • УЗД органів черевної порожнини + щитовидна залоза
      • УЗД нирок+сечовий міхур+простата
        750 грн
      • Пакет "Жіноче здоров'я базовий" (Консультація гінеколога + УЗД органів малого тазу)
        990 грн
      • УЗД органів малого тазу + молочні залози + щитовидна залоза + нирки
        1 200 грн
      • Пакет УЗД "Здорова жінка" (УЗД органів малого тазу, УЗД молочних залоз, УЗД щитовидної залози)
        1 440 грн
      • Пакет "Жіноче здоров'я розширений" (Консультація гінеколога + УЗД органів малого тазу + УЗД молочних залоз)
        1 485 грн
      • Пакет "Жіноче здоров'я максимальний" (Консультація гінеколога + УЗД органів малого тазу + УЗД молочних залоз + УЗД щитовидної залози)
        1 935 грн
    7 послуг діагностичного центру Продивитися весь прайс лист