Діагностичні центри Одеси

Діагностичний центр

Диагностический центр "Yanko medical" предлагает широкий спектр обследований для всей семьи. Независимо от сложности диагноза, специалисты "Yanko medical" гарантируют, что болезнь будет обнаружена, а диагноз установлен верно. Высокая квалификация специалистов "Yanko medical" и современное высокоточное оборудование позволяют проводить одинаково качественную диагностику как взрослым, так и детям.

• пн - пт : 9:00 - 18:00

від 390 грн
45 Послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
VITALIS medical (Віталіс)наФранцузський бульвар, 32
Діагностичний центр

VITALIS medical — широкопрофільний хірургічний медичний центр в серці Одеси. Спеціалізується медичний центр на пластичній хірургії, косметології та клітинних технологіях. Також є можливість відвідати гінеколога, уролога, дерматолога, проктолога, флеболога та інших фахівців. Центр забезпечений сучасним медичним обладнанням та комфортними палатами.

• пн - сб : 8:00 - 20:00

Французський бульвар, 32

від 950 грн
від 500 грн
Рентген
від 10700 грн
22 Послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
Лікувально-діагностичний центр Артмедіуз на вул. Новосільськогонавул. Новосельського, 94
Діагностичний центр

У нашому центрі професійно підготовлений персонал працює на сучасному медичному устаткуванні. У нас Ви зустрінете лікарів, справжніх професіоналів, які вміють створити добрі та поважні стосунки з пацієнтами, можуть зрозуміти їхні проблеми, та допомогти своєю увагою та турботою спрямувати пацієнта на шлях якнайшвидшого відновлення здоров'я.

• пн - пт : 7:30 - 16:30
  • сб : 8:00 - 14:00

вул. Новосельського, 94

від 600 грн
від 350 грн
3 Послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
Лікувально-діагностичний центр Артмедіуз на вул. Семена Паліянавул. Семена Палія, 119
Діагностичний центр

Кваліфіковані спеціалісти нашого центру забезпечать вам обстеження на високоякісному медичному обладнанні

• пн - пт : 7:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 15:00

вул. Семена Палія, 119

Пересипський,

від 600 грн
від 350 грн
ALSENA medical clinicнавул. Інглезі, 2-В
  • Wi-Fi зона

Фахівці ALSENA medical clinic допомагають підтримати та відновити здоров'я людини. Цілісно. Уважно. Професійно. Ми переконані, що тіло людини – цілісна система, здатна до самовідновлення. Для нас важливо бути помічниками організму людини. Надаючи медичну допомогу ми прагнемо підтримати його природний ресурс і підібрати виключно необхідні методи лікування для відновлення організму.

• пн - пт : 9:00 - 19:00

14 Послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
Медичний центр ОМАнавул. Академічна, 14
  • Генератор в клініці
  • Wi-Fi зона

Послуги медичного центру забезпечують повний комплекс кардіологічного обстеження з можливістю консультації провідних фахівців галузі.

• пн - пт : 9:00 - 16:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Академічна, 14

Функциональная диагностика
від 1000 грн
Медичний центр Щастя Бачитинапросп. Князя Ярослава Мудрого (Ак. Глушко), 32
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Офтальмологічний центр Щастя Бачити було засновано у 2016 році. Наша назва – це наш погляд на збереження здоров’я зору, наша мета, бачити щасливий погляд людей й знати, що ми допомагаємо зберегти це щастя – бачити. Ми хочемо стати кращою версією себе. Незмінним залишається прагнення дарувати вам Щастя Бачити. З любов’ю та турботою про вас та ваших дітей!

• пн - пт : 10:00 - 18:30
  • сб - нд : 10:00 - 15:00

просп. Князя Ярослава Мудрого (Ак. Глушко), 32

Київський,

Діагностика зору
від 60 грн
3 Послуги діагностичного центру Продивитися весь прайс лист
Ноу Хау Меднавул. Генуезька, 24б (Кодор Сіті Мол, 4 поверх, 414 каб.)
Діагностичний центр

Діагностичний центр клініки пропонує пацієнтам комплексну багаторівневу діагностику органів, систем для дітей і дорослих. Діагностика проводяться кваліфікованими фахівцями на новітньому устаткуванні з різних напрямків, що дозволяє досягти високої інформативності досліджень і точності в постановці діагнозу.

• пн - пт : 9:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 17:00
  • нд : вихідний

вул. Генуезька, 24б (Кодор Сіті Мол, 4 поверх, 414 каб.)