Багатопрофільний медичний центр – клініка Профмед – клініка, що спеціалізується на наданні медичної допомоги. Мета нашої команди, щоб кожен пацієнт міг отримати якісну, своєчасну діагностику та лікування.
вул. Бувалкіна Владислава (Генерала Бочарова), 73, офіс 39 (фасад)
Пересипський,
ТОВ «Консультативно-діагностичний центр «Нейро-Кардіо Лаб» спеціалізується на проведенні діагностичних процедур на високоточному та сучасному обладнанні для дорослих та дітей.
вул. Одеська, 41 б, ЖК «Одеські традиції»
Пересипський,
вул. Ясна, 4
Приморський,
В клініці Sartus ми надаємо консультативні послуги фахівців, проводимо діагностику, лікування, реабілітацію, надаємо послуги маніпуляційного кабінету, фізіотерапевтичні послуги. Sartus – це багатопрофільний медичний центр. Ми вдало поєднуємо передові технології, професіоналізм, багаторічний досвід роботи з турботою про здоров’я кожного пацієнта.
Французький б-р, 60
Приморський,
У медцентрі «Відродження життя» працює діагностичне відділення, в якому для пацієнтів доступні послуги з ультразвукової діагностики організму. Ультразвукові дослідження проводяться в центрі «Відродження життя» на сучасному УЗ-апараті останнього покоління, оснащеним кольоровим доплером. Саме завдяки кольоровий доплер діагност може виявити онкологічні захворювання на ранніх стадіях.
вул. Спортивна, 3/1 (ж/м “Таїровські сади” 1 секція)
Київський,
«OCSARAT MEDICAL» - сучасний медичний центр, який спеціалізується на лікуванні методом ударно-хвильової терапії у галузі неврології, травматології, урології, гінекології, естетичної медицини, загоєння ран, стоматології.
вул. Пантелеймонівська, 88/1
вул. Мала Арнаутська, 56
Приморський,
В центрі слуху «Камертон» веде прийом лікар-сурдолог вищої категорії з понад 22-річним досвідом Кравцова Олена Олександрівна, яка займається діагностикою слуху у дорослих та дітей від 3 х років, виконує всі види обстеження слуху, підбирає та налаштовує слухові апарати світових виробників: Unitron, ReSound, Oticon, Phonak.
вул. Утьосова, 13
Приморський,
«Експрес-клінік» ‒ сучасний багатопрофільний медичний центр де можна отримати консультації висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей, заключення декларацій із сімейним лікарем УЗД, ЕКГ, вакцинація, аналізи, послуги денного стаціонару та стаціонар вдома.
с. Ліски, Південна дорога, 118
Одеська обл.,
Центр «Ineo» надає якісну інструментальну діагностику для дорослих та дітей. Усі дослідження проводять на сучасному устаткуванні
вул. Академіка Корольова, 75/1
Київський,