ДЦ «Допомога плюс» надає послуги діагностики за допомогою сучасного обладнання. Дані досліджень можуть застосовуватися для лікування захворювань в таких сферах як: ендокринологія, урологія, андрологія, гінекологія, проктологія і сімейна медицина.
вул. Метрологічна, 17/1
Голосіївський, м.Теремки
вул. Васильківська, 100 А
Голосіївський, м.Виставковий центр
«Люмі-Дент» - це мережа стоматологічних клінік, яка використовує останні досягнення сучасної стоматології, а також стоматологічне обладнання провідних світових виробників. Ми – найкращий медичний центр у Києві. Під час перебування у клініках «Люмі-Дент» ми гарантуємо лише позитивні емоції, абсолютно безболісне лікування та сервіс найвищого рівня.
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
вул .Оболонська, 6
Подільський, м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
МinMax — багатопрофільний медичний центр для дітей і дорослих, де вам завжди нададуть допомогу кваліфіковані та досвідчені спеціалісти. МinMax надає широкий спектр послуг діагностики та лікування за доступними цінами.
Проспект Лісовий, 35
Деснянський, м.Чернігівська м.Лісова
вул. Ю. Іллєнка, 5 Б
Шевченківський, м.Лук'янівська
вул. Пірогова 2, оф. 82
Солом'янський, м.Університет
Медичний центр PULSE пропонує інформативну та доступну діагностику стану організму, а саме ультразвукову діагностику, електрокардіографію, дерматоскопію та інші види функціонального дослідження організму
вул. Градинська, 3
Деснянський,
пр. В.Івасюка, 24, секція 10
Оболонський, м.Мінська
«ДІАКОР» — це медичний заклад, у якому надають допомогу для дорослих пацієнтів. У центрі можуть надати допомогу за такими напрямками, як: гінекологія і УЗД-діагностика. Лікарі проводять всі види діагностики та застосовують сучасні методики лікування патологій
вул. Кудряшова (вул. Мокра), 7
Солом'янський, м.Вокзальна