Діагностичний центр
  • Оплата карткою

Інститут планування сім'ї (IPF) - лікувально-діагностичний комплекс з філіямі у Вінниці та Києві. Центр обладнань сучасним обладнанням, что дозволяє Швидко, безболісно и максимально точно Виконати широкий спектр діагностичних ДОСЛІДЖЕНЬ. Тут Працюють кваліфіковані фахівці з УЗ-діагностики та іншім видам ДОСЛІДЖЕНЬ організму

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Пирогова, 10

Староміський,

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все нормально було на візиті у клініку. Діагностика пройшла добре.

Жанна, 12.12.25

Приємний лікар. Прийом проходить комфортно, лікар все показує та розказує

Валентина, 10.07.25

Візит в клініку сподобався, дівчата доброзичливі, лікар був хороший, все було акуратно, лікар все розказав і пояснив

Лілія, 21.05.25

Комфорт хороший, персонал на рецепції чудовий. Лікар УЗД кваліфікований працівник. Ніяких зауважень немає.

Сніжана, 20.05.25

Все сподобалось був хороший лікар

Надія, 13.05.25

Комфорт у клініці цілком нормальний. Але неприємно вразило медичне обладнання у цій клініці, воно явно застаріле і вже потребує, якогось більш сучасного обновлення.

Світлана, 03.04.25

В клініку зверталася на мамографію. Мені все дуже сподобалося, без черг. Лікар діагностики дуже хороший спеціаліст. Раніше  я їздила на обстеження в Київ, тепер в Київ не поїду, буду завжди в цю клініку звертатися

Юлія, 24.03.25

Загалом клініка непогана, але візит відбувся на п'ятнадцять хвилин із затримкою, це не дуже сподобалося.

Наталія, 11.03.25

Клініка мені дуже сподобалася. У цій клініці гарне відношення до пацієнтів, візит дуже добре пройшов.

Юлія, 05.03.25

Все сподобалося , все зробили вчасно, обслуговування, на високому рівні, дякую.

Надія, 04.03.25