Відгуки про діагностичний центр GastroClinic

вул. Келецька, 50Б. На карті

Вінницька область

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Всі ввічливі та професійні молодці. Все було добре

Наталія, 15.11.2025

Все супер було на візиті, залишився усім задоволений. Дякую.

Олександр, 20.09.2025

Візит пройшов добре, все дуже сподобалося у клініці.

Вадим, 25.08.2025

Персонал усміхнений. Лікар робив Гастроскопію дуже уважний, все підказав, розповів, пояснив. Все пройшло добре.

Зоя, 08.08.2025

В клініку зверталась на обстеження гастроскопію з медикаментозним сном. Лікар дуже гарний, персонал клініки дуже ввічливий, знають свою роботу. Дуже гарно придумали, що дану діагностику можна робити під наркозом, це основне. Я дуже задоволена прийомом, в клініку буду звертатися ще

Тетяна, 26.06.2025

В клініку зверталась на ендоскопічне обстеження. Залишились хороші враження, все було дуже добре, я навіть не очікувала, що я нічого не буду відчувати, зауважень не було, я задоволена.

Лариса, 17.05.2025

Все сподобалось, була в клініці на діагностиці. Все дуже добре, швидко, зручно, комфортно та обслуговування просто чудове, спеціалісти дуже гарні. Я задоволена, дуже дякую.

Юлія, 14.03.2025

Я дуже задоволена як працює клініка, на ресепшен дуже ввічлива дівчина, на всі питання відповіла, перед процедурою мене підтримувала. Діагностику провели добре, лікар ендоскопіст уважний, прийом пройшов спокійно. Планую звертатися в клініку ще

Ірина, 02.03.2025

Зауважень до обслуговування не маю, все пройшло добре, дякую.

Дарія, 15.11.2024

Все відмінно, в клініці було приємно знаходитися, лікар діагностики дуже приємний в спілкуванні, діагностику провели якісно

Олег, 24.05.2024

Дуже сподобалося у клініці. Все нормально

Світлана, 07.03.2024

Сподобався професіоналізм та відношення лікаря УЗД. Візитом залишилась задоволена.

Оксана, 09.02.2024

Персонал клініки всі свої функції виконав, дуже був чемний, я задоволена роботою персоналу. Лікар УЗД спеціаліст також сподобався, все чітко та лаконічно пояснив

Вікторія, 20.12.2023

Сподобався комфорт у клініці. Всюди привітні люди.

Анонімно, 13.11.2023

Мені сподобались лікарі та обслуговування, я була тут перший раз. Надалі планую обстежуватись в  GastroClinic.

Юлія, 22.09.2023