Медичний центр «Vero Med»
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Медичний центр «VeroMed» Ужгород – це сучасне обладнання, інноваційні методики та команда вузькоспеціалізованих спеціалістів, які щодня надають професійну допомогу. Основними напрямками роботи медичного центру є флебологія, проктологія, дерматологія та трихологія, трансплантація волосся, естетична дерматологія , ендоскопія, гастроентерологія, неврологія, ендокринологія, нефрологія, хірургія, подологія, гінекологія, пренатальна УЗ діагностика, кардіологія, урологія та УЗД. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«VeroMed» Ужгород – це багатопрофільний медичний центр, що відповідає найвищим світовим стандартам надання медичної допомоги.
Медичний центр «VeroMed» спеціалізується на:
- Гастроентерології
- Ендоскопії
- Подології
В медичному центрі «VeroMed» проводять:
- ультразвукову діагностику судин та лазерне лікування варикозної хвороби вен нижніх кінцівок
- склеротерапію судинних «зірочок» на ногах, лікування трофічних виразок
- заміри та підбір компресійного трикотажу (лікувального та профілактичного)
- трихоскопію, трансплантацію волосся методом FUE та пересадку волосся в зону брів та бороди
- безопераційне лікування геморою, лігування латексними кільцями
- профілактику, діагностику та лікування болів голови та спини, головокружіння та шуму, паморочення, тривоги та депресії, безсоння
- дерматоскопію, кріодеструкцію, діатермокоагуляцію
- діагностику родимок та раку шкіри, видалення новоутворів шкіри
- проводять естетичні процедури:ботулінотерапія, контурна пластика, нитковий ліфтинг,нанохілінг
- лікування сечокам’яної хвороби, еректильної дисфункції, варикоцеле, циститу
- лікування чоловічого безпліддя, нетримання сечі, простатиту
- діагностику, лікування та профілактику хвороб серця ,ЕКГ,ЕХО
- діагностику, лікування ендокренологічних захворювань
- вирішують та лікують подологічні проблеми
Обладнання клініки:
- УЗД
- Електронейроміограф
- ЕКГ
- ДМАТ-добовий моніторинг артеріального тиску
- Лазер новітнього покоління (лікування варикозу, проктологія)
- Аналізатор стану шкіри SKIN SMART DIAGNOSIS
- Трихоскоп
- Дерматоскоп
- Ендоскоп
Перевірені відгуки про ДЦ
Дуже сподобався лікар, який проводив нам діагностику. Дійсно дуже гарний спеціаліст, сама клініка також непогана.
Я задоволена обслуговуванням, дуже дякую.
Дуже сподобалася клініка. У цій клініці працюють дуже хороші лікарі.
У клініці чудові дівчата працюють на рецепції. Інтер'єр клініки сучасний та дуже стильний. Візит пройшов доволі оперативно і якісно. Нас повністю все влаштувало у даній клініці, залишилися задоволені після візиту, нам все дуже сподобалося. При потребі обов'язково будемо тепер звертатися за допомогою саме в цю клініку.
Хороша клініка, персонал привітний, зробили УЗД добре, все було чудово. Лікар УЗД спеціаліст дуже хороший. Роботою клініки задоволена