Діагностичний центр

«Оксфорд Медікал Тернопіль» на просп. С. Бандери пропонує своїм клієнтам якісні діагностичні послуги для дорослих та дітей. В клініці можна пройти ультразвукову діагностику всіх органів та систем організму, УЗД на різних термінах вагітності, а також перевірити роботу серця за допомогою електрокардіографії. Переваги клініки «Оксфорд Медікал Тернопіль» на просп. С. Бандери — комфортні умови, професіоналізм спеціалістів та доступні ціни

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • нд : вихідний

просп. С. Бандери, 41

Без района,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Мар'яна, 06.04.26

Все було чудово та швидко на візиті без черги. Лікар все зрозуміло пояснила мені сподобалось

Інесса, 27.03.26

Дуже гарна, уважна лікар, яка проводила діагностику,

Аліна, 12.03.26

Все добре було на візиті, дякую

Оксана, 27.02.26

Часто користуємося медичними послугами саме цієї клініки. Обслуговування тут гарне, повністю задоволені даною клінікою.

Світлана, 31.01.26

Діана, 31.01.26

Діана, 10.12.25

Я прийшла вчасно, не чекала, за дві хвилини мене покликали в кабінет лікаря. Лікар провів УЗД уважно, довго  і дав висновок. Я задоволена

Алла, 20.09.25

Дуже компетентний лікар все пояснив доступно .В клініці комфортні умови , перебування все зроблено на вищому рівні

Петро, 05.07.25

Клініка мені дуже сподобалася, вже встиг записатися на наступний візит саме сюди. Дуже добре все було. Дякую.

Володимир, 29.03.25