Діагностичний центр

МДЦ Експерт Суми входить у всеукраїнську мережу медичних діагностичних центрів України. Тут проводять всі види МРТ на висококласному томографі Toshiba Excelart Vantage 1.5T.

• пн - пт : 8:00 - 22:00
  • сб : 8:00 - 15:00
  • нд : вихідний

вул. Троїцька, 48

Ковпаківський,

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все гаразд було на візиті у клініку, дякую.

Олександр, 02.05.26

Обслуговуванням я задоволена . Все зробили без нарікань . Персонал в клініці привітний

Ольга, 30.04.26

Все дуже хорошо пройшло, все сподобалося. Швидко надали висновок за результатами обстежень, все прекрасно, дуже дякуємо. Прийняли нас вчасно, ми не чекали.

Катерина, 23.04.26

Візит до клініки я оцінюю на п'ятірку. Все пройшло на максимально високому рівні, я виконував МРТ діагностику, дуже гарна клініка та дуже гарні спеціалісти, дякую, я задоволений.

Олександр, 16.04.26

Мені сподобалося обслуговування в клініці

Анастасія, 19.03.26

В клініку звертався на обстеження МРТ плечового суглоба. Всі молодці, гарно приймають, правильно все розповідають як буде відбуватися обстеження. Клініка чиста, охайна, персонал уважний, взагалі ніяких зауважень

Сергій, 18.03.26

Все добре було на візиті.

Петро, 12.03.26

Добре пройшов візит, все дуже сподобалося.

Богдан, 12.03.26

Все добре було на візиті.

Микола, 26.02.26

Ніяких проблем у цій клініці не було, діагностику провели чітко по зазначеному часу, все зробили що було потрібно. Зразу отримав всі результати обстеження, зауважень до цієї клініки немає.

Микита, 21.02.26