Медичний центр ОН Клінік Полтава
У медичному центрі «ОН Клінік Полтава» проводять діагностичні дослідження для дорослих і дітей. Для діагностики використовують інноваційне, сертифіковане обладнання закордонного виробництва. У центрі доступна така діагностика, як: доплерографія, кольпоскопія, УЗД-діагностика ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-17:00
- Вс: 9:00-15:00
пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий). На карті
Шевченківський
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«ОН Клінік Полтава» надає можливість пройти діагностичні дослідження. Вся діагностика повністю безпечна для дорослих і дітей.
В діагностичному центрі використовують сучасне, сертифіковане обладнання, яке дозволяє швидко і якісно діагностувати патологічні зміни в організмі людини.
Діагностичні послуги
Лікарі центру зможуть провести таку діагностику, як:
- доплерографія вен і артерій нижніх кінцівок;
- доплерографія вен і артерій верхніх кінцівок;
- УЗД-діагностика органів малого таза;
- колоноскопія;
- відеогастродуоденоскопія.
Перевірені відгуки про ДЦ
Все сподобалось . Дуже швидко було це головне
Все дуже сподобалось нам. Були в цій клініці на діагностиці. Виконував її чудовий спеціаліст, все зручно, швидко та комфортно. Ми дуже задоволені візитом до цієї клініки.
Клініка мені сподобалася, візит пройшов добре.
В клініку зверталися вже не перший раз, взагалі дуже гарна клініка, лікарі гарно ставляться до пацієнтів, я задоволена
Нам сподобалася клініка, все пройшло добре, дякую.