Діагностичний центр

У медичному центрі «ОН Клінік Полтава» проводять діагностичні дослідження для дорослих і дітей. Для діагностики використовують інноваційне, сертифіковане обладнання закордонного виробництва. У центрі доступна така діагностика, як: доплерографія, кольпоскопія, УЗД-діагностика

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 17:00
  • нд : 9:00 - 15:00

пр-т Віталія Грицаєнка 18-А (пр-т Першотравневий)

Шевченківський,

Записатись

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит у клініку пройшов нормально.

Лідія, 28.04.26

Дуже все сподобалося у цій клініці, лікарі тут гарні, хороше відношення до пацієнтів. Нарікань абсолютно ніяких немає.

Марина, 17.04.26

Мені сподобалось обслуговування клініки.

Надія, 02.04.26

Візит на діагностику пройшов добре, але лікар, яка проводила діагностику, на мої запитання майже не хотіла відповідати.

Лариса, 27.02.26

Візит пройшов добре, дякую.

Олег, 23.02.26

Гарне враження щодо лікаря фахівець своєї справи. Все було супер на п'ять балів.

Наталія, 11.02.26

Я взагалі шокована що клініка працює вихідний день. Я дуже вдячна їм за роботу, мені було потрібно зробити УЗД терміново, я дуже рада що взагалі потрапила.

Оксана, 18.01.26

В мене був запис на електронейроміографію, в цілому я залишилась дуже задоволена візитом до даної клініки, діагностику виконали дуже добре, все пройшло чудово, дуже дякую.

Валерія, 09.01.26

Дуже враженна візитом. Все було чемно , гарно , приємно ще прийду до цього лікаря яка проводила діагностику. Мені сподобалось я задоволена

Наталя, 02.01.26

Все хорошо пройшло, я задоволена візитом в клініку.

Ніна, 17.12.25
Центри поблизу