Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Viva (Віва) на м. Либідської - діагностичний центр, у якому лікарі готові допомогти у виявленні та лікуванні різних захворювань. Вони працюють на сучасному обладнанні, що дозволяє проводити УЗД-дослідження, функціональну і ендоскопічну діагностику максимально точно. Лікарі пояснюють мету і результати обстеження, а при необхідності пацієнт отримує консультацію вузькопрофільного фахівця з метою отримання рекомендацій щодо терапії

• пн - нд : 8:00 - 21:00

вул. Антоновича, 155

Голосіївський, м.Либідська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Все пройшло чудово, дякую.

Владислав, 16.08.25

Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов досить швидко та оперативно. Лікар, який проводив діагностику, видно компетентний спеціаліст, надав точний результат обстеження, тому все було чудово.

Вікторія, 01.07.25

Все було добре , зручно , вчасно , гарне обслуговування

Анатолій, 06.06.25

Візит пройшов чудово, все було прекрасно у цій клініці. Дякую.

Анастасія, 05.06.25

Дуже гарне ставлення до пацієнтів. В клініці спокійно, не шумно. Не кричать. Дуже сильно приділяють увагу клієнту. Обережно та уважно робили узд м'яких тканин. На рецепції нормальне відношення.Дівчата попередили лікаря, що мене забрали на узд. Все сподобалось. Рекомендую.

Анастасія, 20.05.25

Хороша клініка, візит пройшов чудово. Дякую.

Лілія, 19.05.25

Мені сподобалося обслуговування, все по вищому розряду, дякую.

Тетяна, 07.04.25

Мені все дуже сподобалося у цій клініці. Дякую.

Ольга, 06.04.25

Кузнєцов Дмитро Анатолійович - дуже хороший лікра, справжній професіонал у своїй справі. Візит пройшов дуже добре.

Дарина, 06.04.25

В клинике работает замечательный персонал, изумительные люди. Спасибо им огромное.

Наталия, 20.01.25
Центри поблизу