Ультразвуковий скринінговий центр, приватний кабінет
Медичний центр надає весь перелік ультразвукових досліджень, в тому числі доплерографію. Діагностику проводять експерти вищої категорії, які пройшли стажування за кордоном. У центрі використовується апаратура, затверджена світовими стандартами: ультразвукова система Philips, технології поліпшеної візуалізації ХRes, SonoCT. ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 10:00-13:00
- Нд: вихідний
вул. Маршала Якубовського, 2. На карті
Голосіївський , м.Іподром
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Ультразвукова діагностика
«Ультразвуковий скринінговий центр» пропонує комплексне дослідження органів і систем організму за допомогою УЗ-діагностики:
- нирок;
- гінекологічне;
- урологічне;
- щитовидної залози;
- органів черевної порожнини;
- слинної залози;
- грудних залоз у чоловіків;
- лімфовузлів;
- молочної залози;
- серця;
- доплерівське дослідження судин голови, ніг, шиї.
Скринінг сприяє виявленню патологій на початковій стадії і надання своєчасної медичної допомоги, проведення профілактики.
Центр пропонує пройти УЗ-скринінг:
- в профілактичних цілях: гінекологічне УЗД малого таза, діагностика молочної, щитовидної залози;
- для підтвердження або виключення можливих причин захворювання;
- пацієнтам диспансерного обліку, схильних до хронічних захворювань;
- для контролю свого стану після лікування.
Періодичність, частоту оглядів, обсяг дослідження в клініці «Ультразвуковий скринінговий центр» встановлюють лікуючий лікар і фахівець-діагност спільно.
Відповідно до міжнародних рекомендацій European Committee for Medical Ultrasound Safety (ECMUS), у своїй роботі фахівці центру використовують принцип ALARA (as low as reasonably achievable). Для проведення досліджень застосовується слабка потужність ультразвуку і найменший час експозиції, при якому можливо отримати якісне зображення. Даний метод особливо актуальний при проведенні пренатального УЗД, при якому вплив ультразвуку має бути мінімальним, так як тканини ембріона є дуже чутливими.
Перевірені відгуки про ДЦ
Лікар дуже компетентний спеціаліст, відповіла на всі мої питання, я все дізналася, залишилася задоволена
Клиника мне не очень понравилась, но доктор понравился. Приемом довольна
Всё понравилось, врач внимательный, всё хорошо.
Все хорошо. Девочка, которая проводила УЗИ - молодец, все отлично сделала.
Всё во время, компетентно, доходчиво объяснили, хороша атмосфера, единственный минус, что невозможно расплачиваться карточкой.