Діагностичний центр

Профільні напрямки роботи центру «Тельбін-Мед» - це чоловіче і жіноче здоров'я. До того ж в його стінах приймають такі фахівці, як невролог, проктолог, хірург, косметолог. Всі кабінети клініки обладнані якісними апаратами для діагностики, завдяки чому фахівці мають можливість оперативно ставити точні діагнози. Дбайливе ставлення до пацієнтів також підкреслюють одноразові інструменти і доступні ціни на послуги.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 15:00
  • нд : вихідний

пр. Павла Тичини, 22

Дніпровський, м.Лівобережна

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Дуже не люблю коли клініка змінює ціни, бо це впливає на мій вибір. Я обрала клініку за певною ціною і ціна змінилася, коли я цю послугу отримала, адміністратор на ресепшен озвучила іншу ціну. Я взагалі не зрозуміла, чому адміністратор так себе поводилась. Адміністратор взяла висновок лікаря, це приватна інформація, зробила собі копію, я не підписувала з адміністратором ніяких документів, вона не зобовʼязана дотримуватися медичної таємниці, не розумію для чого копіювати мій діагноз. Лікар написав ціну послуги, адміністратор дописала своєю рукою додаткову оплату. Я сплатила додаткову оплату, а для себе сказала, що в цю клініку більше ніколи не прийду, не тому, що вартість більше, а тому, що є домовленість і є угода і маємо дотримуватися. Я приїхала вчасно, все зробила, чому я маю платити більшу ціну? Також склалося негативне враження, чомусь адміністратор влаштувала обід прямо на ресепшен, це виглядало дуже дивно, керівництву клініки потрібно звернути на це увагу. Лікарем, який проводив діагностику, я задоволена, цілком розумна і хороша людина. Клініка має хорошого лікаря, а персонал на ресепшен підводить

Вікторія, 25.03.25

Загалом, якщо брати клініка така досить хороша. У клініці сучасний ремонт й медперсонал доволі привітний.

Дарина, 07.03.25

Хороший врач, все доступно рассказал. Успокоил по поводу моих переживаний. Все понравилось

Дарья , 20.02.25

Я дуже задоволена візитом до цієї клініки і проведеною діагностикою, дякую.

Алла, 07.02.25

В клініці, як завжди, обслуговування на п'ять, я задоволений. Дуже дякую!

Денис, 23.12.24

Лікар чудова, все зрозуміло пояснили і розповіли

Юлія , 21.10.24

Дарья, 24.01.22