Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Медичний центр «САНТЕ» надає послуги лікарів, постійно підвищують професійний рівень, які надають допомогу пацієнтам за такими напрямками, як алергологія, гінекологія, наркологія, дерматологія, проктологія, ортопедія, психіатрія та ін. Лікарі поєднують передові розробки по діагностиці, авторські і традиційні методики сімейної, класичної та альтернативної медицини.

• пн - сб : 8:00 - 20:00
  • нд : вихідний

вул. Маршала Гречко, 1

Подільський, м.Святошин

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Тетяна, 24.02.20

Лікар правильно сказав в чому моя проблема, що з органами не так. Але коли я хотів уточнити у нього на рахунок харчування, він сказав, що взагалі не потрібно їсти м`яса, риби та бобових. Я хотів у нього уточнити, як організму отримувати енергію та білки. Відповів, що можна прожити й на зелені. Я вважаю, що це не компетентно. А так, лікар всі проблеми вказав.

Иван, 12.02.20

Андрей, 21.08.19

Инна, 11.04.19

Там дуже холодно, особисто я туди більше не повернусь. Там холодну в таку пору року, не можливо просто знаходитись. Робота рецепції теж на "4", при зустрічі "накинулись" з ходу, чому я трубку не брала, хоча я приїхала вчасно.

Вікторія, 02.03.19

Врач очень понравился, компетентный, внимательный, все подробно объяснил, дал разъяснения. Хорошее отношение к пациенту.

Елена, 26.01.19

Хороший и внимательный доктор проводил УЗИ диагностику. Жалоб нет.

Кристина, 06.11.18

Леонид, 06.07.18

Очень благодарна, все прошло нормально. Буду продолжать лечиться в этой клинике.

Любовь, 29.06.18

Все было отлично.