200 відгуків

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Діагностичний центр клініки «Медіком» надає послуги ультразвукового дослідження, комп'ютерної томографії та цифрового рентгена для дітей і дорослих. Високоінформативні методики діагностування допомагають лікареві в обмежені терміни поставити достовірний діагноз. ще

• Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб: вихідний
  • Нд: вихідний

пр-т Героїв Сталінграда, 6 Д. На карті

Оболонський , м.Оболонь

В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
    Схожі діагностичні центри поблизу в місті Києві:
  • Діагностичний центр
    • Пн-Пт: 9:00-20:00
    • Сб: 10:00-17:00
    • Нд: вихідний

ул. Маршала Малиновского, 13. На карті

Оболонський , м.Оболонь

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

УЗД діагностика, що застосовується в центрі «Медіком» - абсолютно безпечний метод дослідження як для дорослих, так і для дітей.

Переваги УЗД:

• повна нешкідливість;
  • висока інформативність;
  • оперативність видачі результатів обстеження;
  • безболісність.

У медичному закладі УЗД діагностику здійснюють лікарі першої та вищої категорії з стажем практики від 10 років.

Послуги діагностичного відділення Medikom (Медіком) на Оболоні

• тазостегнових суглобів;
  • органів черевної порожнини;
  • м'яких тканин;
  • щитовидної залози;
  • сечового міхура, нирок, сечоводів;
  • органів малого тазу;

• черевної аорти;
  • судин шиї;
  • судин голови (внутрішньочерепних);
  • судин нирок.

Точність даних УЗ-дослідження забезпечують технології апаратів експертного класу LOGIQP6 від General Electric (США).

Технічне обладнання створено із застосуванням інноваційних технологій:

• 4D-візуалізація - можливість багатопланового перегляду, отримання об'ємного зображення на екран в реальному часі;
  • CrossXBeam ™ - придушення зернистості, покращує точність фізіологічних структур, органів;
  • DualBeam - точність візуалізації течії крові (необхідно для УЗД серця і судин).

Апарати, представлені в клініці, обладнані кольоровим доплером, що сприяє точній діагностиці патологій серця і судин.

Комп'ютерна томографія для дітей проводиться за спеціальними протоколами, згідно з якими доза опромінення знижується в 2 рази в порівнянні з дорослим пацієнтом.

Рентген-діагностика проводиться на апараті нового покоління General Electric з часом знімку від 0,002 до 0,02 секунд, що забезпечує мінімальну дозу опромінення - це приблизно в 25 разів менше, ніж у рентген-апарату старого зразка.

Особливості рентген-діагностики для дітей:

• здійснюється тільки за наявності направлення лікаря;
  • за можливістю рентген замінюється нелучевим методом (УЗД);
  • під час процедури використовуються спеціальні захисні засоби ендокринних органів (щитовидка, гонади).

Тривалість рентгенодіагностики - 15-20 хвилин. Саме дослідження займає кілька секунд, в час, що залишився лікар-рентгенолог здійснює обробку отриманих результатів для лікуючого лікаря.

Замість лікаря була лаборант, що винесла документ з копією підпису лікаря. Ставлення байдуже.

Сергій, 15.06.2020

Я просила что бы мне дали пленку, а мне ее не дали. Это единственная моя жалоба. А так, все хорошо. Мне дали диск.

Ирина, 09.03.2020

Хорошее обслуживание, все улыбаются, все дружелюбные. Но не все прозрачно и понятно. Мне не нравиться менеджмент и организация клиники. Допустим, мне сразу не сказали, что флюорография идет без снимка, пришлось идти отдельно доплачивать. Можно было сразу это уточнить. И я бы сказал, что мне снимок нужен.

Иван, 21.02.2020

Приветливый, отличный персонал. Проконсультировали, ответили на все вопросы.

Дмитрий, 11.02.2020

Нам прозвучала разная информация. В письме было указано на запись на девять часов, она пришла туда и ей сказали что она записана на восемь сорок, пришла на узи, но попала почему-то на кардиограмму. Ей сказали подождать пару минут и что постараются найти место, в итоге про ее забыли на пол часа и рядом посадили пару людей которые кашляют. Я свою жену записывал как беременную на узи. Персонал поступил очень не красиво со стороны моей жены.

Екатерина, 15.10.2019
Дивитися всі відгуки