Діагностичний центр

МЦ «МЕДАНТА» - багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг та має дозвіл на оформлення лікарняних листів. Медичний центр надає широкий спектр медичних послуг: вакцинація, консультації, лабораторна діагностика, лазерне видалення судин, плазмоліфтинг, складання програм лікування, добове моніторування ЕКГ (холтер), ультразвукова діагностика, денний стаціонар.

• пн - пт : 9:00 - 14:00
  • сб - нд : вихідний

вул. Самійла Кішки (колиш. Маршала Конєва), 5Д ЖК «Еврика»

Голосіївський, м.Іподром

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Хороший лікар, професійний який проводив діагностику. Мені сподобався

Наталя, 29.04.26

Все было прекрасно, клиника очень красивая, чистая, уютная, аккуратно, внимательно, заботливо, все очень хорошо.  Доктор, который проводил доплерография великолепный, я очень довольна

Поліна, 25.02.26

В клініку звертались на обстеження доплерографію судин голови та шиї, все було добре, нам сподобалося. Лікарі гарно спілкуються, все пояснюють, на питання відповідають

Анна, 04.02.26

В клініку зверталась на УЗД хребта шийного відділу, прийом пройшов спокійно, все було чудово, привітний персонал, все дуже сподобалось. Лікар діагностики також дуже привітна, все пояснила що і до чого. Я задоволена візитом

Світлана, 03.12.25

В клініці робили УЗД суглобів, дуже уважний лікар, знає свою справу

Марія, 02.04.25

В клініку зверталися на доплерографію судин голови та шиї. Нам дуже сподобався лікар діагностики. Лікар повністю нам все прокоментував і розповів, все було етично. Дитина вперше проходила таку діагностику, проте ніякого дискомфорту не відчула. Атмосфера була прекрасна, лікар дуже до себе привертає, ми дуже задоволені лікарем

Михайло, 02.04.25

Задоволена обслуговуванням в клініці, дякую.

Людмила, 18.03.25

Все пройшло на вищому рівні. Дуже хороший персонал. Все мені сподобалось, я задоволена.

Людмила, 29.01.25

Дуже все сподобалось

Нікіта, 13.11.24

Останнім часом тільки цією клінікою і користуємося для діагностики. Нам все подобається та все влаштовує.

Дарина, 24.10.24
Центри поблизу