Медал плюс
- Паркінг,
- Wi-Fi зона,
Діагностичний центр «Медал плюс» надає можливість пройти такі дослідження, як: УЗД, електрокардіографію, кольпоскопію, аноскопію, рентген. У стінах цієї клініки висококваліфіковані лікарі проводять точну діагностику на сучасному обладнанні, що є першим кроком успішного лікування будь-якого захворювання ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-13:00
- Нд: вихідний
вул. Декабристів, 6, офіс 163. На карті
Дарницький , м.Харківська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
«Медал плюс» — медичний центр, у якому проводиться інструментальна діагностика на обладнанні експерт-класу. У клініці проводиться лікування за такими напрямками, як: гінекологія, урологія, проктологія, стоматологія, репродуктологія, кардіологія та ін.
Лікарі «Медал плюс» до кожного пацієнта шукають індивідуальний підхід, завдяки чому атмосфера у клініці - дружня і домашня. Фахівці регулярно підвищують свої кваліфікації, беруть участь у тематичних семінарах і конференціях.
Електрокардіографія, рентген, кольпоскопія, УЗД щитовидної залози, простати, черевної порожнини, ультразвуковий скринінг вагітних — неповний перелік діагностичних процедур, які проводяться у «Медал плюс» з метою точної діагностики і подальшого успішного лікування.
Переваги «Медал плюс»:
- досвідчені лікарі;
- сучасне діагностичне обладнання;
- зручне місце розташування (клініка знаходиться недалеко від метро Харківська).
Послуги, що надаються у «Медал плюс»:
кольпоскопія;
- органів мошонки;
- фолікулометрія;
- простати;
- щитовидної залози;
- ультразвуковий скринінг вагітних.
Обладнання діагностичного центру «Медал плюс»:
- рентген-апарат Planmeca ProX 35;
- електрокардіограф Heaco ECG 300G;
- кольпоскоп;
- УЗД-апарат Емансіс УДС-6Д.
Перевірені відгуки про ДЦ
Понравилась на рецепции девушка, врач все объяснил, рассказал и дал в письменном виде то, что мне надо было.
Очень высокий уровень медобслуживания, врач профессионально и тщательно выполняет диагностику, с готовностью отвечает на любые вопросы, подробно объясняя всё, что интересует пациента.