Діагностичний центр
  • Оплата карткою

Професійні консультації невролога та психіатра, сучасна діагностика, електронейроміографія (ЕНМГ) та високоефективне лікування ботулінотерапією. Допомагаємо при головному болю, мігрені, болях у спині, онімінні, треморі, спастичності, слабкості в кінцівках, розладах уваги, когнітивних порушеннях, депресії, тривожності, панічних атаках та порушеннях сну. Доказова медицина, індивідуальний підхід і емпатичне ставлення дозволяють досягати реальних результатів і покращити якість життя

• пн - пт : 10:00 - 20:00
  • сб : 10:00 - 16:00
  • нд : вихідний

вул. Анни Ахматової 7/15

Дарницький, м.Харківська м.Позняки

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Візит пройшов доволі добре, залишилася усім задоволена. Мені дійсно все сподобалося.

Вікторія, 03.03.26

Прекрасно все було, дуже гарно пройшов візит. Хороший лікар, грамотний спеціаліст, все розказала дуже доступно. Рада що попала на візит саме до цього лікаря. Здоров'я лікарю, дякую.

Валентина, 18.02.26

Мені все сподобалося на візиті у цю клініку.

Олександр, 16.02.26

В мене була діагностика в даній клініці, я робила електронейроміографію, все пройшло досить добре, все швидко та якісно виконали, дуже дякую, візитом я повністю задоволена.

Марія, 12.12.25

Мені сподобався культурний, вихований персонал клініки.

Андрій, 25.11.25

Все сподобалось

Валентина, 30.10.25

Все добре було на візиті у клініку

Аслан, 21.10.25

Візит пройшов чудово. Дякую.

Євгеній, 02.10.25

Лікар дуже уважний , гарний.Відчувається що професійний. Все сподобалось

Сергій, 13.09.25

Візитом в клініку дуже задоволена, лікар дуже уважна

Олена, 12.09.25
Центри поблизу