КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» надає діагностичні послуги на вищому рівні. Фахівці центру можуть направити Вас на такі дослідження, як: ендоскопія, рентгенографія, функціональна та УЗД-діагностика ще
- Пн-Пт: 8:00-19:00
- Сб: 9:00-13:00
- Вс: выходной
вул. Юрія Кондратюка, 6. На карті
Оболонський , м.Мінська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» надає можливість пройти діагностичні дослідження на сертифікованому обладнанні нового покоління. Діагностика доступна як для дорослих пацієнтів, так і для маленьких.
Діагностика
У центрі вам можуть запропонувати такі види обстежень, як:
- функціональна діагностика;
- ендоскопії;
- рентгенографія;
- УЗД.
Апаратура
У центрі використовується краще діагностичне обладнання зарубіжних виробників, які швидко і якісно діагностують патологію в організмі людини. Лікарі часто використовують у своїй роботі таке обладнання, як:
- МРТ Signa Explorer, General Electric;
- СКТ Bright Speed Elite 16;
- комплекс рентгенівський діагностичний дистанційно-керований з динамічним детектором Assing S.p.A. Італія, Agfa HealthCare N.V.;
- система рентгенівська мамографічна Alpha ST General Electric ALPHA S;
- система рентгенівська діагностична на 2 робочих місцях, Villa Sistemi Medicali, Італія;
- система цифрової рентгенографії з плоскопанельних детектором і стаціонарної радіологічної станцією Agfa HealthCare N.V.;
- ультразвукові діагностичні системи Aloka експертного класу;
- апарати ультразвукової діагностики експертного класу ARIETTA s70 з функцією еластографії;
- системи ультразвукові діагностичні HD7 Lite Philips;
- відеогастроскоп і відеоколоноскоп японських фірм;
- OLYMPUS, FUJINON.
Перевірені відгуки про ДЦ
Лікарі професійні та ввічливі, дуже сподобалось! Рекомендую!!!
Я залишилася дуже задоволена! Всі були привітні, коректні, ввічливі та терплячі. Хороші спеціалісти.
У мене невелике зауваження, щодо платних послуг! А до співробітників та центру у мене зауважень немає, навпаки, я б хотіла їм подякувати, дуже уважно віднеслися. А відносно оплати, вона складається з двох частин, потрібно отримати талон і потім його оплатити! Раніше це мож набуло зробити в реєстратурі, а зараз зробили два віконця. І не написано де отримувати талон, а де оплачувати! Людям доводиться два рази стояти в черзі!
В отделе рентгена.. все так как должно быть в человеческой больнице, так что пока положительный отзыв.
Мне все понравилось, мне все быстро сделали, все по времени. Без проблем. Все рассказали, все объяснили. Мне все подошло.