Клініка результативної медицини «MEDEM»
«MEDEM» - багатопрофільний медичний центр, який знаходиться на Оболоні. Діагностичний центр «МЕДЕМ» - це УЗД апарат експертного класу Toshiba Aplio 500, холтер ЕКГ, добовий моніторинг артеріального тиску, сучасні діагностичні комплекси BRAINTEST (електроенцефалографія), CARDIOTEST (електрокардіографія), RHEOTEST (реовазографія, реоецефалографія). ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: 10:00-16:00
вул Героїв полку "АЗОВ", буд.27/23. На карті
Оболонський , м.Оболонь, м.Мінська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Високопрофесійні лікарі та сучасне діагностичне обладнання забезпечать якісну діагностику широкого спектру захворювань.
Обладнання клініки:
- УЗД апарат Toshiba Aplio 500
- Діагностичний комплекс «BRAINTEST»
- Діагностичний комплекс «CARDIOTEST»
- Діагностичний комплекс «RHEOTEST»
- Система Добовий моніторингу АТ «ABPpro»
- Експертна холтерівська система «ECGpro»
- Фізіотерапевтічне обладнання:
- Апарат УЗТ 13.01.Ф-R
- Апарат Анет-50М
- Апарат АМВТ-50
Перевірені відгуки про ДЦ
Обстеження в клініці пройшло швидко та оперативно, висновок пояснили, все прокоментували, надали рекомендації до кого потрібно надалі звернутися, візит сподобався
Був вперше в цій клініці, але враження залишилося позитивне. Люди у клініці привітні, як медперсонал, так і лікарі. Все зробили професійно, якісно все оглянули, надали рекомендації. У клініці дуже було зручно та комфортно. Дякую.
Досить непогана клініка, дуже все сподобалося. В принципі візит пройшов доволі нормально.
Клініка дуже сподобалася. Все було просто чудово.
В клініку записувалися на діагностику реоенцефалографія, отримали висновок, порівняно з іншими клініками, опис діагностики нерозгорнутий