Діагностичний центр

Клініка спеціалізується на наданні послуг у сфері УЗД і гастроентерології. Працівники УЗД-кабінету і гастроентерології - однозначні фахівці у своїх областях, які гарантовано нададуть найякісніше обслуговування за найнижчими цінами в Києві. Робота ведеться як з дорослими, так і з дітьми

• пн - пт : 9:00 - 14:00
  • сб - нд : вихідний

Пр-т Правди, 64А

Подільський, м.Нивки м.Оболонь

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Визитом осталась не довольна – грязно, нет одноразового ничего, видно было, что после предыдущего пациента ни чего не прибрали, сама доктор была без маски, и смотрела меня как-то вяло, без особого интереса. Больше я к ней не пойду и другим буду не советовать!

Олена, 24.01.22

Мені дуже сподобалася лікар, її компетентність, роз'яснення щодо УЗД. Дуже добре, приємне спілкування. Загалом рекомендую.

Екатерина, 15.12.21

Прийом сподобався, лікар компетентний!

Алина, 03.12.21

Прийшла зробити одне УЗД, а бонусом отримала розширене, і виявилося, що проблема була зовсім в іншому, і УЗД-фахівець допоміг її виявити, докладно роз'яснивши, проконсультувала і дала рекомендації. Залишилась задоволена.

Анастасия, 22.11.21

не сподобався кабінет

Аня, 24.09.21

Больше всего понравился врач. Очень внимательная и, главное, не безразличная!!

иван, 13.04.21

Робила в клініці діагностику серця. Мене дуже гарно обслужили. Спеціаліст дуже хороший, щоб таких людей було більше.

Любовь, 09.02.21

Все отлично. Все что ми хотели, ми узнали. Все сделали, благодарим! Все было очень удобно.

Александрина, 02.12.20

Лікар УЗІ-спеціаліст чудова людина. Мені розповіла більше ніж профільний лікар, як спеціаліст то дуже сподобалась. Рекомендую всім та залишилась дуже задоволена візитом

Данило, 01.10.20

Норм. Як для УЗД - швидко та точно. Обстежували дитину. Рекомендую.

Софія, 17.07.20
Центри поблизу