Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

«Дніпролаб» на Вишгородській дозволяє кожному пацієнту пройти УЗД-дослідження, що допоможе діагностувати з найвищою точністю різні захворювання

• пн - пт : 7:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 13:00
  • нд : вихідний

вул. Вишгородська, 21

Подільський, м.Оболонь

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

В клініці була перший раз, зверталась на обстеження УЗД черевної порожнини. Прийом пройшов дуже чудово, все було швидко та оперативно. Хороший лікар, зауважень не було

Наталія, 23.12.25

Вероніка, 27.11.25

Візит пройшов добре у цій клініці. Лікар, який виконував діагностику просто прекрасний спеціаліст і також адміністратор на рецепції хороша. Нічого погано про цю клініку сказати не можу.

Анна, 09.10.25

Все було чудово на візиті у цій клініці. Дякуємо.

Юлія, 17.04.25

Все пройшло чудово.

Людмила, 11.04.25

Нормально пройшов візит. Досить непогана клініка.

Ярослав, 02.11.24

Прийшла у призначений час, мене одразу прийняли, лікар УЗД уважно все зробила, розказала. Швидко й не дорого.

Анастасія, 22.02.24

Зустрів привітливий та уважний персонал, професійно провели діагностику, залишилась повністю задоволеною візитом. Клініку рекомендуватиму.

Валентина, 08.01.24

Все чудово пройшло. Все сподобалося.

Лілія, 28.12.23

Робила УЗД, й дуже не сподобалась лікарка Шутка Віталія Ярославівна, що проводила мені діагностику, вона була достатньо грубою та відносилась до мене не ввічливо. Більше не піду до неї.

Ольга, 30.09.23
Центри поблизу