Діагностичний центр
  • Оплата карткою
  • Генератор в клініці
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

Медичний Центр слухової реабілітації «Аврора» - спеціалізована установа охорони здоров'я, що має вищу категорію акредитації МОЗ України, ліцензію на медичну практику за спеціальностями отоларингологія і сурдологія. Надає професійну медичну допомогу дітям і дорослим з порушенням слуху та мовлення з 1991 року. Фахівці медцентру «Аврора» проводять повний комплекс слухової реабілітації - об'єктивне виявлення (скринінг) і точну діагностику порушень слуху, слухопротезування індивідуально підібраними під конкретного пацієнта слуховими апаратами Oticon (Данія), кохлеарними імплантантами Oticon Medical (Франція), заняття з розвитку слуху та мовлення. Медустанова пропонує ведення пацієнтів будь-якого віку - від новонароджених до дорослих поважного віку.

• пн - сб : 9:00 - 17:30
  • нд : вихідний

вул. Деміївська, 14

Голосіївський, м.Деміївська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Очень приятное обслуживание, хорошие врачи. Всё понравилось.

Мария, 11.12.19

Клініка хороша, чистенька. Лікарі кваліфіковані, підхід до маленької дитини знайшли швидко. Всім задоволена, і сервісом, і чистотою й умовами.

Марія, 05.12.19

Прием состоялся вовремя. Все было очень оперативно и профессионально. Врач уделил достаточно время чтобы объяснить вопрос с которым я пришла.

Александра, 28.08.19

Нам понравилось. Мы получили все, что было нужно. Остались довольны визитом.

Геннадий, 18.07.18

Все прошло нормально, все хорошо.

Эльвира, 11.07.18

Нам все очень понравилось.

Людмила, 04.07.18

Мне все понравилось, все быстро, без очередей.

Ирина, 02.04.18

Все хорошо было.

Алиса, 10.11.17

Все было хорошо. Все быстро и оперативно. Все качественно и профессионально.

Марина, 10.10.17
Центри поблизу