Діагностичний центр

Медичний центр «Лінія життя» надає послуги лікарів – алергологів, дієтологів, гінекологів, дерматологів, кардіологів, терапевтів, урологів, а також в його стінах можна пройти різні дослідження. Для проведення ЕКГ, УЗД, кольпоскопії використовується виключно сучасне обладнання, але при цьому ціни в клініці приємно порадують будь-якого пацієнта. Медичний персонал клініки створює невимушену і доброзичливу атмосферу для того, щоб клієнти могли відчути себе, як вдома. Реальна допомога в усуненні причин і симптомів хвороби – це головне достоїнство «Лінії життя»!

• пн - пт : 9:00 - 18:00
  • сб : 9:00 - 14:00
  • нд : вихідний

вул. Нескорених (Героїв Праці), 14

Салтівський, м.Салтівська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Олександр, 21.04.26

Анна, 04.09.25

Комфорт хороший у клініці. Візит пройшов доволі добре.

Дмитро, 30.01.25

Чудово пройшов візит в даній клініці. Мені все дуже сподобалося.

Ксенія, 14.01.25

Мене все влаштувало в клініці, все було добре, дякую.

Таїсія, 04.10.24

Проходила УЗД діагностику в цій клініці, дуже сподобався лікар, хочеться з ним і в майбутньому співпрацювати. Дуже уважний, задавав багато уточнюючих питань, назначив аналізи.

Олександра, 02.10.24

Даниїл, 15.08.24

Олександр, 12.07.24

Геннадій, 16.04.24

Діагностика пройшла добре. Була у цій клініці вперше, скажу чесно перше враження залишилося гарне від цієї клініки. Дуже приємне відношення було зі сторони персоналу до пацієнтів у цій клініці. Я повністю залишилася задоволена клінікою.

Надія, 09.04.24
Центри поблизу