Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал Кам’янське
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клінікою задоволений, діагностику провели добре, дякую.
Я залишилась не задоволена. Лікар, яка робила діагностику не вислухала, нормально не пояснила результати діагностики. Сервіс був жахливий. Ніхто не допоміг, якими саме серветками користуватися, не пояснили.
Все було добре. без ніяких проблем.
Діагностику провели добре, візит влаштував, зауважень немає, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Прийняли вчасно, одразу зробили УЗД, усе відбулось швидко та якісно.
Клініка дуже сподобалася. Все дуже гарно було.
В клініці дуже хороший лікар УЗД спеціаліст, зверталася до лікаря вже другий раз, я задоволена
Проведенням діагностики та комфортом в клініці залишилася задоволена, дякую.
Задоволена проведенням діагностики, дякую.
Не задоволені обслуговуванням, нам не видали результати діагностики та знімки. Більше в цю клініку звертатися не будемо.
Мне все понравилось, было комфортно, диагностику провели хорошо, визитом в клинику довольна
Все сподобалось - відношення, прийняли вчасно, лікар, що проводив УЗД, сподобався.
В клініці був перший раз, прийняли, адміністратор все пояснив: де і що знаходиться, і що потрібно робити. Прийом відбувся вчасно, не очікував. Лікар діагностики все гарно пояснив, мені все зрозуміло, я всім задоволений
Дякую за сервіс, клініка комфортна, ввічливий персонал, звертатимуся.
Все було чітко, швидко, жодних питань, культурно, достойно
Дуже задоволений візитом, персонал вирішує всі проблеми швидко та якісно, дякую!