Медичний центр «Жіночий лікар»
- Паркінг,
Діагностичний центр клініки «Жіночий лікар» пропонує послуги з УЗ-досліджень для дорослих та дітей, які забезпечують постановку найбільш точного діагнозу з наступним розпорядженням комплексної терапії. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Безпечне та точне ультразвукове діагностування у клініці «Жіночий лікар» здійснюється лікарями вищої категорії.
У діагностичному центрі здійснюються такі види УЗД:
- органів малого тазу;
- щитовидної залози;
- сечовивідної системи;
- діагностика ранніх термінів вагітності;
- молочних залоз;
- печінки, підшлункової залози, жовчного міхура, селезінки;
- акушерське дослідження.
Акушерське УЗД – найважливіший етап передпідготовки до народження дитини. Воно дає безліч відповідей на важливі для сім'ї, яка чекає на малюка, питання.
У клініці також надаються дитяче УЗД:
- головного мозку (нейросонографія);
- тазостегнових суглобів.
Нейросонографія – найсучасніший, високоточний та безпечний спосіб отримання відомостей про функціонування та будову мозку та інших структур черепної коробки. Представлений метод використовується у педіатрії для скринінгу мозку у новонароджених. За допомогою нейросонографії фахівець отримує можливість вивчити стан головного мозку та розміри його певних частин.
На основі клініки також проводиться ультразвукова гістеросальпінгографія – спосіб вивчення прохідності маткових труб, необхідний етап обстеження для пар, які планують сім'ю.
Переваги даного методу дослідження:
- відсутність небажаного променевого навантаження;
- не передбачає наркоз;
- вартість набагато нижча за прайс на гістерографію або гістероскопію.
Перевірені відгуки про ДЦ
Спасибо огромное, все замечательно! Замечательный персонал и прекрасная атмосфера.
Не понравился сам врач. Была дана не правильная консультация. Говорили одно, а в заключении написали совершенно другое. Это не очень понравилось.
Квалифицированные врачи, на все вопросы ответили.
Не понравилось, что пришлось ждать приёма. Всё остальное понравилось.
Все хорошо. Во время пришли, сразу приняли.