Базисмед, медичний центр
- Паркінг,
«Базисмед» — медичний центр широкого профілю в Чернівцях. В основі діяльності закладу доказова медицина та інновації. Тут можна зробити УЗД з еластографією, скринінг вагітності, повний комплекс ендоскопічних досліджень, записатись на консультацію до лікарів-спеціалістів понад 25 спеціалізацій, вилікувати варикоз, видалити невуси, зробити інші хірургічні втручання, здати аналізи в лабораторії, підписати декларацію з сімейним лікарем. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Лікарів можна викликати додому. Доступні віддалені онлайн-консультації.
Медичний центр «Базисмед» надає послуги з репродуктології, планування та ведення вагітності під наглядом досвідчених акушерок-гінекологинь зі стажем від 20 років.
Заклад приймає пацієнтів з 2012 року. В штаті понад 90 лікарів.
У МЦ «Базисмед» працюють три підрозділи:
Діагностичне відділення:
- ультразвукова діагностика для дорослих та дітей;
- УЗД з еластографією;
- пункції під контролем УЗД;
- 3D і 4D-УЗД для вагітних;
- ЕКГ і Холтер ЕКГ та АТ;
- ендоскопія (колоноскопія, цистоскопія, гастроскопія, гістероскопія);
- дерматоскопія (огляд новоутворень шкіри)
- урофлоуметрія;
- дихальний тест | Gastrolyzer.
Лікарське відділення:
- алерголог-імунолог дитячий;
- гастроентеролог-дієтолог дорослий та дитячий;
- флеболог;
- гінеколог дорослий та дитячий;
- репродуктолог;
- генетик;
- дерматовенеролог та дерматокосметолог;
- трихолог;
- ендокринолог дорослий та дитячий;
- інфекціоніст дорослий та дитячий;
- кардіолог дорослий та дитячий;
- мамолог;
- масажист дорослий та дитячий;
- невролог дорослий та дитячий;
- онколог;
- отоларинголог (лор) дорослий та дитячий
- сурдолог дорослий та дитячий;;
- педіатр, сімейний лікар та терапевт;
- проктолог;
- психолог дорослий та дитячий;
- травматолог-ортопед дорослий та дитячий;
- уролог дорослий та дитячий;
- нефролог;
- хірург дорослий та дитячий.
Хірургічне відділення. Оперативні втручання та процедури одного дня включають:
- гінекологію (біопсія, видалення зовнішніх новоутровень, гістероскопія, видалення поліпів та міом тіла матки, ексцизія шийки матки, інтимна контурна пластика, пунктування кіст та інше);
- онкологію (видалення бородавок, папілом, родимок на тілі);
- проктологію (видалення зовнішніх гемороїдальних вузлів радіохвильовим апаратом, латексне лігування геморою, анальних тріщин, прямокишкової нориці, трансанальне видалення поліпа, очисна клізма та інше);
- травматологію (блокади, видалення мозолів та натоптишів, лікувальні пункції, розкриття бурси суглоба);
- урологію (бужування уретри, висічення поліпу, інстиляція сечового міхура, масаж простати, циркумцизіо та інші);
- флебологію (лазерне лікування варикозу (ЕВЛК), мініфлебектомія, склеротерапія «судинних зірочок»);
- хірургію дорослих та дітей (біопсія, видалення атером, папілом, гігром, гідраденіту, ліпом, бородавок, кліщів, сторонніх тіл, накладання швів та інші втручання).
- планування та ведення вагітності.
Заклад добре відомий за кордоном: сюди для лазерного лікування варикозу без болю, загальної анестезії, розрізів і швів, без госпіталізації та реабілітації в стаціонарі приїжджають з Італії, Польщі, Угорщини, Румунії.
Додатково «Базисмед» надає такі послуги:
- медичні маніпуляції (вимірювання тиску, пульсу, температури, підшкірні, внутрішньом'язові та внутрішньовенні ін’єкції та крапельне введення ліків, забір біоматеріалу, антиген-тест на COVID-19);
- видача медичних довідок;
- вакцинація;
- консультації по відеозв’язку;
- вигідні комплексні пакети обстежень;
- системи знижок та програми лояльності;
- подарункові сертифікати.
Понад 70 % нових пацієнтів приходять до центру за рекомендацією знайомих, які проходили тут обстеження чи лікування.
Перевірені відгуки про ДЦ
В клініці все гарно, все прибрано, чистенько. Персонал привітний, все вислухали, ми задоволені візитом
Дуже сподобався лікар який проводив діагностику. Все гарно та доступно пояснив. Загалом візит у цю клініку пройшов доволі добре.
Клініка дуже сподобалася. Все було дійсно на найвищому рівні, обслуговування у клініці чудове, персонал дуже привітний та ввічливий. Загалом атмосфера у клініці прекрасна, пройшло все супер
Клініка дуже сподобалася, дуже чиста та затишно. Лікар УЗД спеціаліст приємний на розмову, прийом сподобався. Гарне обслуговування
Мені все сподобалося, все на відмінно, дякую.