Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Обслуговування влаштувало в цій клініці, дякую, зауважень немає.
У клініці дуже приємний персонал, все досить зручно та комфортно. Сподобалося що діагностика пройшла доволі швидко, не було ніяких очікувань по часу, це було досить зручно з огляду на те, що не потрібно було очікувати.
Мені дуже все сподобалося в цій клініці. При потребі тепер завжди буду звертатися саме в цю клініку за додатковими медичними послугами.
Було зручно, що є можливість на потрібний час, досить зручно добиратись, лікар, що проводив УЗД серця, був максимально ввічливий, на рецепції представниця клініки усе дохідливо пояснила. Діагностику провели вчасно - хвилина у хвилину. Тому вважаю, що це дійсно гідний. рівень.
Сподобалось все - дівчата на рецепшені дуже уважні, лікар, що проводив УЗД, усе показала, розказала. Я там вже не вперше прохожу діагностики й мені усе подобається.
Доволі таки непогана клініка, сучасна та комфортна. Клініка загалом дуже сподобалася.
Сподобалась точність з якою лікар провів УЗД.
Все дуже сподобалося, клінікою задоволені
Й дівчина на рецепції молодець, одразу як я прийшла піднялась та привіталась та й лікар УЗД вищий пілотаж!
Дуже сподобалась клініка, пройшло все чудово. У клініці привітний персонал, нарікань немає ніяких.
Самые положительные впечатления о клинике, персонал на ресепшен очень внимательный. Очень понравился доктор УЗИ специалист, очень тщательно меня обследовали. Работой клиники осталась очень довольна
Сподобались якість обслуговування, уважність, ввічливість персоналу.
Визитом осталась довольна, особенно УЗИ-специалистом, который делал мне диагностику, всё подробно разъяснил, подсказал к кому обращаться дальше. Теперь всегда буду ходить в эту клинику и я сама и моя семья. Рекомендую всем.
У клініці мені усе сподобалось: приємні люди, Дівчата на рисепшнні, привітні. І лікар, що робив мені УЗД, усе дохідливо роз'яснив.
В клинике обслуживание и отношение хорошее, быстрое. Врач, которая делала мне УЗИ, была внимательна, щепетильно сделала мне диагностику, посоветовала по результату исследования, на что больше обратить внимания. В общем обслуживанием я осталась довольна.
В клинике приветливые на рецепции девушки, доктор тоже хорошая, всем довольна.
В клинике очень хорошо меня встретили и рассказали больше чем надо. Остался очень доволен