Медичний Центр "100% життя Чернігів"

Діагностичний центр

Медичний Центр "100% Життя Чернігів" - це сучасний медичний заклад, де кожен пацієнт може отримати комплексну допомогу від кваліфікованих лікарів різних спеціальностей. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, від консультативної діагностики до хірургічного втручання та реабілітації ще

• Пн-Пт: 8:00-19:00
  • Сб: 8:00-17:00
  • Нд: вихідний

вул. Київська 14. На карті

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Місія: Наша місія - забезпечити високоякісну та доступну медичну допомогу мешканцям Чернігова та його околиць, пропонуючи інноваційні методи лікування та професійний підхід до кожного пацієнта.
Про нас: Медичний Центр "100% Життя Чернігів" - це сучасний медичний заклад, де кожен пацієнт може отримати комплексну допомогу від кваліфікованих лікарів різних спеціальностей. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, від консультативної діагностики до хірургічного втручання та реабілітації.
Послуги:

• Консультація лікарів різних спеціальностей: терапевтів, кардіологів педіатрів, хірургів, гінекологів, урологів та інших.
  • Діагностичні процедури: УЗД, рентгенографія, аналізи та інші.
  • Лікувальні процедури: медикаментозна терапія, фізіотерапія, масаж, лікувальна гімнастика тощо.
  • Хірургічні операції: в тому числі ендоскопічні та мініінвазивні втручання.
  • Реабілітаційні послуги: відновлювальна терапія, фізіотерапія та інші методи післяопераційної реабілітації.

Наші переваги:

• Команда досвідчених та кваліфікованих лікарів.
  • Сучасне обладнання та діагностичні методи.
  • Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.
  • Зручне розташування та зручний графік роботи.

Завітавши до нас, ви можете бути впевнені в надійній та якісній медичній допомозі. Наша команда завжди готова допомогти вам з вирішенням будь-яких питань стосовно вашого здоров'я.
Запрошуємо вас відвідати наш медичний центр та переконатися в якості наших послуг особисто.
З повагою, Керівництво Медичного Центру "100% Життя" Чернігів

В клініці було все добре, персонал привітний, гарно прийняли, не чекали прийом. Прийом відбувся точно по часу, лікар УЗД спеціаліст все пояснив, прийом сподобався

Олександра, 04.11.2024

Сподобалось, що без черг, діагностику провели добре, я задоволена.

Валентина, 01.08.2024
Дивитися всі відгуки