Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
---|
Lactobacillus Bulgaricus;
Lactobacillus Acidophilus;
Streptococcus Thermophilus.
Йогурт – самый популярный кисломолочный продукт в Европе. Йогурт ТМ Good Food содержит в своем составе классическую Болгарскую палочку и молочный стрептококк. А для еще большей пользы в его состав добавлены ацидофильные лактобактерии.
Йогурты ТМ Good Food благотворно влияют на работу кишечника и пищеварения:
Ежедневное употребление Йогурта с живыми бактериями – важный профилактический момент для всех, кто заботится о своем здоровье и о здоровье своей семьи. Йогурт рекомендуется включать в рацион взрослых не реже чем 3 раза в неделю, и в рацион детей не реже 5 раз в неделю.
Вес сухого
Придбати Закваска бактеріальна Good Food Йогурт №5 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Закваска бактеріальна Good Food Йогурт №5 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Закваска бактеріальна Good Food Йогурт №5, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Закваска бактеріальна Good Food Йогурт №5?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Закваска бактеріальна Good Food Йогурт №5?” перед замовленням препарату.