Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек

Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette
Зовнішній вигляд товару може відрізнятися від зображеного
в наявності
Артикул 018901Код реєстрації
ATC-Класифікатор: Тести
Торгова назва: Testsealabs
320.94 - 422.31 грн

320.94 - 422.31 грн

Форми випуску

Форми випуску, які є в наявності у вашому місті
Цей препарат в аптеках м. Хмельницький
На карті Cписок
Аптека оптових цін (Хмельницький 10)Хмельницька обл., Хмельницький р-н, м. Хмельницький, вул. Січових стрільців, буд. 4, прим. 28
320.94 грн
Аптека оптових цін (Хмельницький 4)Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Кам'янецька, буд. 80
393.14 грн
Аптека Доброго Днявул. Залізняка, 4/2, Хмельницький
Аптека Доброго Днявул. Інститутська,12-А, Хмельницький
Аптека Доброго Днявул. Свободи, 73, Хмельницький
382 грн
Аптека оптових цін (Хмельницький 5)Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Довженка, буд. 7/1
390.17 грн
Аптека оптових цін (Хмельницький)Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Пілотська, буд. 1
391.41 грн
Показати ще 20 аптек

З цим товаром також купують

Товари які зараз купують

Онлайн-консультація з професійним лікарем не виходячи з дому
Замовити консультацію

Як купити Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette?

Придбати Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette серед різних аптек міста становить 365.99 грн.

За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.

Як оформити замовлення?

1. Вибрати відповідну аптеку за ціною та розташуванням
  2. Додати його до кошика (якщо хочете замовити ще) або замовити з доставкою (доставку у вашому місті на відділення Нової пошти або кур'єром за адресою)
  3. Перевірити наявність всіх обраних товарів у цій аптеці, якщо товари не всі, потрібно вибрати іншу аптеку.
  4. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”.
  5. Вам буде надіслано повідомлення від Doc.ua про підтвердження замовлення.
  6. Очікуйте на отримання повідомлення від аптеки протягом 20 хвилин про статус бронювання вашого замовлення.

Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Тест-експрес мазок із носоглотки Testsealabs Covid-19 Antigen Cassette?” перед замовленням препарату.