Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дорослим |
---|
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Pharma Hyaluron Активный гиалурона-концентрат подходит для всех типов кожи, особенно для чувствительной, раздраженной, склонной к покраснениям.
Специальный комплекс сыворотки гиалурона + пантенол + растительные экстракты действует как команда экстренного реагирования:
Активный концентрат обеспечивает коже надежную защиту и имеет мгновенный эффект на 24 часа!
Не содержит консервантов и минеральных масел.
Способ применения
Нанести несколько капель сыворотки на очищенную кожу лица и декольте, распределить на коже легкими похлопывающими движениями.
После впитывания сыворотки при необходимости нанести дневной или ночной крем (в холодное время года рекомендуется это делать обязательно).
Состав
Methylpropanediol, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Butylene Glycol, Octyldodecanol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Echium Plantagineum Seed Oil, Hydroxyethyl Acrylate/
Придбати Сироватка Pharma Hyaluron активна проти зморшок, для відновлення чутливої шкіри, 13 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Сироватка Pharma Hyaluron активна проти зморшок, для відновлення чутливої шкіри, 13 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Сироватка Pharma Hyaluron активна проти зморшок, для відновлення чутливої шкіри, 13 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Сироватка Pharma Hyaluron активна проти зморшок, для відновлення чутливої шкіри, 13 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Сироватка Pharma Hyaluron активна проти зморшок, для відновлення чутливої шкіри, 13 мл?” перед замовленням препарату.