Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Бальзам |
---|---|
Кому можна: | Дорослим |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Бальзам для губ Lip Booster от Pharma Hyaluron эффективно питает, увлажняет, восстанавливает и защищает нежную кожу губ.
Lip Booster отличается от бальзамов для губ содержанием: поперечно-сшитая гиалуроновая кислота, растительные экстракты, касторовое масло и ментол. Благодаря этим компонентам он устраняет шелушение и быстро возвращает эластичность нежной коже губ.
Ментол улучшает кровообращение в клетках кожи, имеет легкий эффект пощипывания, а гиалуроновая кислота накапливается в коже и таким образом продукт способствует визуальному увеличению объема губ.
Кроме этого, бальзам придает губам длительное ощущение увлажнения и оставляет на губах легкий мерцающий оттенок «марсала».
Способ применения
Нанести бальзам на губы и равномерно распределить его по поверхности губ.
Наносить минимум два раза в день с помощью спонж-аппликатора.
Состав
Hydrogenated polyisobutene, Ricinus communis seed oil, trimethylsiloxyphenyl dimethicone, caprylic/capric triglyceride, ethylene/propylene/styrene copolymer, butylene/ethylene/styrene copolymer, aqua, caprylyl glycol, phenoxyethanol, cetearyl ethylhexanoate, ethylhexyl stearate, menthol, cylindrotheca fusiformis
Придбати Бальзам для губ Pharma Hyaluron Marsala для об'єму, 7 мл можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Бальзам для губ Pharma Hyaluron Marsala для об'єму, 7 мл серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Бальзам для губ Pharma Hyaluron Marsala для об'єму, 7 мл, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Бальзам для губ Pharma Hyaluron Marsala для об'єму, 7 мл?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Бальзам для губ Pharma Hyaluron Marsala для об'єму, 7 мл?” перед замовленням препарату.