Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
Сироватка молочна демінералізована суха 20,3%, зернове борошно (вівсяне, пшеничне, житнє, кукурудзяне, ячмінне, просяне, рисове) 31,3%, молоко знежирене сухе 15,7%, суміш олій (кокосова, рапсова, пальмова, соняшникова) 9%, цукор, борошно з печива (пшеничне борошно, цукор, масло вершкове, суха солодка молочна сироватка, розпушувач (калію карбонат), лимонна кислота 18,0%, мінерали, вітаміни, соєвий лецитин (емульгатор). Містить глютен.
Дітки обожнюють печиво, а мами - корисні кашки. Знаючи це, ми створили Milupa "Мультизлакова з дитячим печивом". Її смак сподобається вашому малюкові, а мамі - наявність в каші вітамінів, мінералів, заліза та печива, яке допомагає розвивати навики жування у вашого янголятка.
Каша Milupa створена з 7 злаків: вівса, кукурудзи, жита, ячменю, рису, проса і пшениці, тому вона відмінно втамовує голод і насичує вашого малюка, а ще регулює роботу кишечника і благотворно впливає на травлення.
Кашки Milupa – це неймовірно смачні та ніжні, спеціально адаптовані для маленьких дітей; вони легко та швидко розчиняються і не утворюють грудочок. Каші Milupa - надійний помічник для матусь у їх турботі про здоров`я та ситість малюка.
Каші Milupa – природне джерело харчових волокон, вітамінів і мінералів. Харчові волокна сприяють покращенню травлення, нормалізації моторики кишечника, допомагають запобігти утворенню закрепів.
Дитя
Придбати Суха молочна каша Milupa швидкорозчинна мультизлакова з печивом для дітей від 7 місяців, 210 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Суха молочна каша Milupa швидкорозчинна мультизлакова з печивом для дітей від 7 місяців, 210 г серед різних аптек міста становить 98.61 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Суха молочна каша Milupa швидкорозчинна мультизлакова з печивом для дітей від 7 місяців, 210 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Суха молочна каша Milupa швидкорозчинна мультизлакова з печивом для дітей від 7 місяців, 210 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Суха молочна каша Milupa швидкорозчинна мультизлакова з печивом для дітей від 7 місяців, 210 г?” перед замовленням препарату.