Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дітям |
---|
Рисове борошно 39,1%, молоко знежирене сухе 22,9%, цукор, сироватка молочна демінералізована суха 11,2%, суміш олій (кокосова, рапсова, пальмова, соняшникова), сухі фрукти (банан) 0,3%, інше (мальтодекстрин, мінерали, вітаміни, натуральний банановий ароматизатор), соєвий лецитин (емульгатор). Не містить глютен.
Ваш малюк росте, а з ним і збільшується його апетит. Уже з 4 місяців ви можете урізноманітнити раціон вашого маленького чемпіона, зробивши його смачнішим за допомогою безмолочної каші Milupa «Рисова».
Приготуйте її на молоці мами, щоб продовжити грудне вигодовування, або з сумішшю, або на воді - як уже сподобається малюкові. Кашка Milupa «Рисова» - одна з найулюбленіших каш у мам і дітей. Адже рис - корисна крупа для зростаючого організму, який легко засвоюється і захищає ніжний кишківник вашого малюка. Як і інші кашки Milupa, «Рисова» не містить ГМО, консервантів, барвників, штучних інгредієнтів, солі та цукру.
Кашки Milupa – це неймовірно смачні та ніжні, спеціально адаптовані для маленьких дітей; вони легко та швидко розчиняються і не утворюють грудочок. Каші Milupa - надійний помічник для матусь у їх турботі про здоров`я та ситість малюка.
Каші Milupa – є природним джерелом харчових волокон, вітамінів і мінералів. Харчові волокна сприяють покращенню травлення, нормалізації моторики кишечника, допомага
Придбати Молочна каша Milupa рисова з бананом для дітей з 5 місяців, 210 г можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Молочна каша Milupa рисова з бананом для дітей з 5 місяців, 210 г серед різних аптек міста становить 97.54 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Молочна каша Milupa рисова з бананом для дітей з 5 місяців, 210 г, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Молочна каша Milupa рисова з бананом для дітей з 5 місяців, 210 г?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Молочна каша Milupa рисова з бананом для дітей з 5 місяців, 210 г?” перед замовленням препарату.