Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
---|
Салфетки Byphasse (Бифас) для интимной гигиены
Sensitiv douceur intimate wipes
Позаботиться о Вашем комфорте призваны эти нежные салфетки испанского производства.
Они разработаны с учетом того, насколько чувствительна и восприимчива к внешним раздражителям бывает женская кожа.
Изделия мягкие, пропитанные бережными составляющими, не нарушающими природную микрофлору эпидермиса и не изменяющими уровень PH.
Использовать салфетки можно в неограниченном количестве на дому, во время работы, в течение дня.
Компактный формат упаковки способствует удобству эксплуатации и сохранению первоначальных свойств салфеток.
Придбати Серветки для інтимної гігієни Byphasse Intimate, 20 штук можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Серветки для інтимної гігієни Byphasse Intimate, 20 штук серед різних аптек міста становить 174.97 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Серветки для інтимної гігієни Byphasse Intimate, 20 штук, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Серветки для інтимної гігієни Byphasse Intimate, 20 штук?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Серветки для інтимної гігієни Byphasse Intimate, 20 штук?” перед замовленням препарату.