Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Кому можна: | Дітям |
---|
Прорізувач м’який, досить міцний і абсолютно безпечний для малюка.
Ідеально підходить для заспокоєння чутливих ясен малюка, в період прорізування зубів у дітей. Особлива форма дозволяє маляті самостійно тримати прорізувач, навіть однією рукою. Також прорізувач допомагає в координації рухів рук дитини. Наповнений дистильованою водою.
Не містить бісфенолу А (Bisphenol-A, BPA) і фталати (Phtalates)!
Матеріал: силікон, дистильована вода.
Вік: від 3 міс.
Перед застосуванням продезинфікувати у теплій воді з додаванням нейтрального мила (дитяче, господарче тощо) і добре прополоскати, охолодити (але не заморожувати) і дати дитині. Це заспокоїть чутливі ясна малюка, зніме біль та дискомфорт в період прорізування зубів. Забороняється використання в м/х печі чи стерилізаторі. Прорізувач потрібно завжди мити одразу після використання.
Оглядайте прорізувач перед та після кожного застосування та замініть у разі пошкодження.
Не використовуйте абразивні засоби при митті. Використовувати під наглядом дорослих!
Товар має висновок державно с
Придбати Прорізувач для зубів Курносики 7045 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Прорізувач для зубів Курносики 7045 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Прорізувач для зубів Курносики 7045, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Прорізувач для зубів Курносики 7045?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Прорізувач для зубів Курносики 7045?” перед замовленням препарату.