Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Прегалон - протиепілептичний засіб. Препарат Прегалон показаний для лікування нейропатичного болю периферичного або центрального походження у дорослих.
Препарат Прегалон показаний дорослим як додаткове лікування при парціальних судомних нападах із вторинною генералізацією або без неї.
Препарат Прегалон показаний для лікування генералізованого тривожного розладу у дорослих та фіброміалгія.
Гіперчутливість до діючої речовини або до будь-якої з допоміжних речовин.
Найчастішими побічними реакціями, що призводили до припинення застосування препарату дослідження в групі прегабаліну, були запаморочення та сонливість.
Інфекції та інвазії - часто: назофарингіт.
З боку крові та лімфатичної системи – нечасто: нейтропенія.
З боку імунної системи - нечасто: гіперчутливість. Рідко: ангіоневротичний набряк, алергічні реакції, анафілактоїдні реакції.
Порушення обміну речовин, метаболізму -часто: підвищення апетиту. Нечасто: втрата апетиту, гіпоглікемія.
Відповідно до закону “Наказ МОЗ України від 21.07.2022 р. № 1284”, починаючи з 1 серпня 2022 року, для придбання Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3) потрібна наявність електронного рецепту. А з 1 квітня 2023 року, відповідно до “Наказу МОЗ України від 15.03.2023 № 494”, відбулося розширення закону на додаткові препарати. Тепер він також включає рецептурні ліки, наприклад, серцево-судинні та гормональні засоби.
Скористайтеся сервісом Doc.ua - Eрецепт за 10 хвилин, щоб отримати електронний рецепт та придбати Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3) . У наші дні візит до лікаря може бути скрутним, і наш сервіс створений, щоб запропонувати вирішення цієї проблеми, замінюючи оффлайн-візит до фахівця. Завдяки Doc.ua - Eрецепт, ви можете проконсультуватися з лікарем та отримати рецепт на Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3) , не залишаючи свого будинку.
Немає необхідності в обов'язковій декларації із сімейним лікарем.
Придбати Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3) можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3) серед різних аптек міста становить 354.81 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3), а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3)?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Прегалон капсули тв. по 150 мг №21 (7х3)?” перед замовленням препарату.