Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Форма випуску: | Пластир |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Універсальний фіксуючий пластир на тканинній гіпоалергенній основі 100 % бавовна. Має високу адгезію, легко видаляється не залишаючи слідів клею.
Застосовується для фіксації пов'язок, компресів.
Спосіб застосування
Розкрити упаковку, відірвати потрібну довжину, наклеїти пластир на суху, чисту, здорову ділянку шкіру. Міняти згідно рекомендаціям лікаря. Бажано використовувати не більше 24 годин.
Протипоказання
Індивідуальна чутливість шкіри. В разі виникнення подразнення не використовувати продукт.
Умови зберігання
Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі від 5°C до 30°C.
Термін придатності
5 років.
Придбати Пластир Dr. House (Др. Хаус) на тканинній основі 2 см х 500 см, 1 штука можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Пластир Dr. House (Др. Хаус) на тканинній основі 2 см х 500 см, 1 штука серед різних аптек міста становить 35.2 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Пластир Dr. House (Др. Хаус) на тканинній основі 2 см х 500 см, 1 штука, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Пластир Dr. House (Др. Хаус) на тканинній основі 2 см х 500 см, 1 штука?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Пластир Dr. House (Др. Хаус) на тканинній основі 2 см х 500 см, 1 штука?” перед замовленням препарату.