Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Кому можна: | Дорослим, Дітям |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|
Описание
Пластыри набора предназначены для применения при мелких повреждениях кожи. Подушечка пластырей обладает высокими абсорбирующими свойствами, пропитана антисептиком хлоргексидином биглюконатом 0,3% весов. Благодаря ранозащитной сетке подушечка обеспечивает бережную защиту и легко удаляется.
Способ применения
Перед применением пластыря нужно очистить и продезинфицировать рану и близлежащий участок кожи, просушить. Раскрыть упаковку, снять защитную пленку, наклеить пластырь на сухую и чистую кожу. Рекомендуется менять каждый день или при намокании подушечки.
Противопоказания
Индивидуальная непереносимость основания пластыря, клеящего вещества. При возникновении раздражения не использовать продукт.
Придбати Пластир бактерицидний Моя Аптечка на нетканій основі 1,9 см х 7,2 см №10 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Пластир бактерицидний Моя Аптечка на нетканій основі 1,9 см х 7,2 см №10 серед різних аптек міста становить 23.75 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Пластир бактерицидний Моя Аптечка на нетканій основі 1,9 см х 7,2 см №10, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Пластир бактерицидний Моя Аптечка на нетканій основі 1,9 см х 7,2 см №10?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Пластир бактерицидний Моя Аптечка на нетканій основі 1,9 см х 7,2 см №10?” перед замовленням препарату.