Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Упс! Даного препарату немає в жодній аптеці наших партнерів
Форма випуску: | Капсули |
---|---|
Кому можна: | Дорослим, Водіям |
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | Кімнатна температура |
---|---|
Взаємодія з їжею: | Під час |
Склад (в 1 капсулі міститься): Органічна суміш грибів (Оптимізована біомаса міцелію): Трутовик різнокольоровий, Агарік Бразильський, маітаке, Кордицепс, Трутовик Санхвана, Їжавик гребінчастий (Грива лева), Рейша, Шиітаке 200 мг, Екстракт кореня астрагала (Мін. 70 % полісахаридів) 200 мг.
Органічна суміш грибів в капсулі становить 38% від загальної маси капсули.
Інші інгредієнти: Целюлоза, целюлоза (капсули), діоксид кремнію і стеарат магнію (рослине джерело).
Не містить цукор, сіль, пшеницю, клейковину, кукурудзу, сою, молока, яєць, молюсків і консервантів.
NOW Foods Імун Ренью (Immune Renew) - вегетаріанський / веганський продукт.
NOW Foods Імун Ренью є потужним препаратом, що підтримує імунну систему, що містить стандартизований екстракт астрагалу і грибну запатентовану суміш з високим вмістом бета-глюкану. У доклінічних дослідженнях було показано, що астрагал підтримує ряд аспектів здорової імунної функції, в тому числі підвищення Т-клітин і активності клітин-кілерів. Природні клітини-кілери названі так тому, що вони при контакті руйнують нездорові клітини в організмі. Now Foods Імун Ренью - це спеціальна суміш з восьми органічних грибів, яка забезпечує додаткову імунну підтримку завдяки високому 1,3-бета-глюкану. 1,3-бета-глюкан є особливо цінним для відповіді імунної системи, хоча їх все більше і більше не вистачає в сучасній типовій дієті.
Наукові дослідження показали, що 1,3-бета-глюкани, виявлені в грибах, мають чудові здібності підтримувати як вроджений, так і адаптивний імунітет. Сильна, реактивна імунна система є основою хорошого здоров'я. Застосовуйте NOW Foods Імун Ренью для підтримки здорового імунітету про
Придбати Now Immune Renew д/імунітету капс. №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на Now Immune Renew д/імунітету капс. №30 серед різних аптек міста становить 0.0 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати Now Immune Renew д/імунітету капс. №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати Now Immune Renew д/імунітету капс. №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги Now Immune Renew д/імунітету капс. №30?” перед замовленням препарату.