Doc.ua - бронь ліків у декілька кліків! Знижка до 30% у понад 6000 аптек
Спосіб введення: | Всередину / перорально |
Температура зберігання: | від 5°C до 25°C |
---|---|
Взаємодія з їжею: | До |
5-гідрокситриптофан (проміжний метаболіт між амінокислотою триптофан і серотоніном) отримують з насіння африканської рослини гріффони (Griffonia simplicifolia).
Харчова цінність | ||
Розмір порції: 1 рослинна капсула | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
5-гідрокситриптофан (5-HTP) (З екстракту насіння гріффони простолистної [Griffonia simplicifolia]) |
50 мг | * |
* Добова норма не визначена. |
Інгредиєнти
Рисове борошно і гіпромелоза (целюлозна капсула).
При виготовленні цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски і деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, що має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляютьс
Придбати NOW 5-НТР 50 мг капсули №30 можна в одній з аптек-партнерів сервісу Doc.ua - швидко, зручно та вигідно! Середня ціна на NOW 5-НТР 50 мг капсули №30 серед різних аптек міста становить 329.05 грн.
За допомогою сервісу Doc.ua ви можете легко знайти та забронювати NOW 5-НТР 50 мг капсули №30, а також дізнатися ціну на препарат у вашому місті.
Перед тим, як здійснити покупку препарату, можна проконсультуватися в аптеці з фармацевтом і уточнити питання щодо препарату, що вас цікавлять. На нашому сайті ви також можете ознайомитися з інформацією: "Як застосовувати NOW 5-НТР 50 мг капсули №30?" згідно з інструкцією до препарату або “Які є аналоги NOW 5-НТР 50 мг капсули №30?” перед замовленням препарату.